luni, mai 13

Filme vizionate in ultimele doua zile

Sambata am vizionat la Cinemax filmul "La anul, pe vremea asta". Povestea a doi oameni, un el si o ea, care se intalnesc intr-un local si se plac. Fiecare casatorit. Urmeaza o seara de dragoste si conversatii. Decid sa se intalnesca in fiecare an, in aceasi zi, in acelasi loc. La fiecare intalnire, isi spuneau ceva frumos si ceva urat despre sotul/sotia. Impart bune si rele. Isi destainuie povesti despre realizarile lor, despre copiii lor. Intr-un an, ea (Doris) vine insarcinata la intalnire si naste impreuna cu el. 
Evolutia fiecaruia se observa altfel dupa un an. :)
Niciunul nu a renuntat la casnicie, desi se iubeau. Intre timp, moare sotia lui, care stia de 10 ani de relatia lor, dar nu i-a reprosat niciodata. El ii cere lui Doris sa ii devina sotie. Aceasta il refuza, spunandu-i ca este casatorita si ca isi respecta sotul. El pleaca furios, spunandu-i ca se va casatori cu o prietena de-a sotiei. Doris se arunca pe pat si plange. In acel moment, el se intoarce si ii marturiseste ca a fost egoist, ca a vrut sa vada daca nu o poata convinge sa ramana impreuna.
Continua sa se vada in aceasi zi, o data pe an.
Filmul este in genul cartii "O zi".... :) 

Aseara am vizionat filmul "Vandut pe viata". Un bancher bun, cinstit, avansat in functie, foloseste banii clientilor pentru a juca la cazino. Psihologia unui omvicios, care nu recunoaste nici in ultima clipa ca are o problema cu jocurile de noroc.

Niciun comentariu: