marți, aprilie 30

"Născut pentru a doua oară" de Alin C. Ionescu

Acum câţiva ani, am avut un prieten pasionat de aviaţie. Lua cursuri de pilotaj. Mergea la Clinceni. Mi se părea interesant, dar nu extraordinar.
De ceva timp, am descoperit că un bun prieten şi vecin, este pasionat de aviaţie. Aşa am început să caut cărţi, reviste despre aviaţie.
Am descoperit site-ul www.aripi-argintii.ro şi am comandat două cărţi pentru a le dărui. Ador să fac acest gest: să ofer cărţi. 
Astăzi m-am întâlnit personal cu autorul cărţii (interviu) "Născut pentru a doua oară", Alin C. Ionescu. Mi s-a părut un om pasionat şi foarte dedicat. Îmi plac oamenii de genul. Aviaţia este un domeniu "sensibil". Voi ştiaţi că există Muzeul Aviaţiei in Bucuresti? Da, există în zona Aurel Vlaicu. Programul este 9-15. Eu voi merge să-l vizitez. Poate încercaţi să găsiţi şi voi timp pentru a vă îmbogăţi cunoştinţele şi a vă relaxa. Plus că pe 1 iunie, la Clinceni este şi un eveniment aviatic.
Eu merg să lecturez cartea. Voi face o recenzie cu mare, mare drag. Ştiu ce înseamnă să scrii şi să nu fi susţinut, încurajat... 
Bravo, domnule Alin C. Ionescu pentru curaj, pasiune şi mai ales perseverenţă. Vă susţin şi vă promovez cu tot sufletul! 

Titlu - Născut pentru a doua oara

Autor: Alin C.Ionescu

Editura

RBA PRINT

An aparitie

2012

Descriere

Apărută la data de 12.12.2012, cartea-interviu „Născut pentru a doua oară – Dialog cu comandor (r.) Marin Jeloaica, marchează debutul publicistic al lui Alin Ionescu, unul dintre membrii echipei sitului www.aripi-argintii.ro   
Privitor la subiectul cărţii, textul de pe coperta IV este cât se poate de edificator:

8 mai 1996, aerodromul militar Borcea.
Zi de zbor pentru personalul aeronavigant al Grupului 86 Aviaţie Vânătoare, toate activităţile specifice urmând o succesiune normală şi lipsită de probleme.
Un avion supersonic de vânătoare cu dublă comandă MiG-21 US se întoarce dintr-o misiune de antrenament, vine la aterizare şi pune roţile pe pista aerodromului din Câmpia Bărăganului, procedură executată ca la carte, la fel ca de fiecare dată. Doar că, acum, ceva se întâmplă, iar normalitatea unei zile de zbor se spulberă brusc.
Jamba stângă a avionului MiG-21 US cedează, rupându-se şi declanşând un şir de evenimente ce vor afecta profund vieţile unor oameni aflaţi în mijlocul lor, evenimente incredibile ce par a fi scoase dintr-un film de acţiune american. Lupta crâncenă pentru supravieţuire ce va urma şi deznodământul ei sunt subiectul central al acestei cărţi ce relatează evenimentele privite prin ochii unui pilot de vânătoare ce s-a aflat în focul evenimentelor, la propriu...

Cartea are 284 pagini şi 56 ilustraţii alb-negru, format 205 x 145 mm, a apărut la editura RBA Media şi se vinde la un preţ de 35 lei.
Pentru cititorii din Bucureşti, livrarea se va executa direct, iar pentru cititorii din ţară, livrarea se va executa prin poştă, modalitate ce va presupune includerea în preţ a taxelor poştale (pentru această modalitate de livrare, adresa completă a destinatarului – inclusiv codul poştal – este absolut necesară).
Comenzile pot fi trimise la adresele de e-mail contact@aripi-argintii.ro şi/sau alin@aripi-argintii.ro.

OFERTA 1
Pentru două cărţi „Născut pentru a doua oară – Dialog cu comandor (r.) Marin Jeloaica comandate, primiţi bonus un CD cu ilustraţiile incluse în carte la dimensiuni mari + alte fişiere surpriză!

OFERTA 2
Dacă veţi comanda pachetul alcătuit din cărţile „Născut pentru a doua oară – Dialog cu comandor (r.) Marin Jeloaica” şi „Poveşti de aerodrom 1” la preţul de 50 lei (+ taxe poştale, pentru comenzile din afara Capitalei), primiţi bonus un CD cu toate ilustraţiile incluse în cele două cărţi la dimensiuni mari + alte fişiere surpriză!

Niciun comentariu: