sâmbătă, martie 23

Filmul serii la MGM

Am vizionat filmul "Cartea vietii". Fiecare dintre noi are un destin scris de Dumnezeu intr-o carte. Atunci cand facem o fapta buna.... sau chir salvam pe cineva de la moartese spune ca Dumnezeu ia din anii nostri de trait si ii daruieste celor salvati. Fiecare avem un rost si un numar limitat de ani de trait.
Impresionant filmul... :)
Eu... sincermi-as da viata pentru o femeie bolnava de cancer, dar care are de crescut un copil. Eu consider ca am trait suficient. Oricum nu se intrezareste ca voi fi mama... prea curand. Am scris povesti pentru copiii acestei lumi, mai putin pentru ai mei. :( 
Sau macar sa imi intemeiez o familie. 
Vreau sa imi donez anii de viata, Doamne! Ma auzi?

5 comentarii:

darry.anna spunea...

Hei, ce ganduri ai?

Unknown spunea...

as vrea si eu sa privesc acest film... M-ai motivat 100% sa-l privest.
Sasha de citeva zile tot imi spune de viata de peste nori si se insipira ascultind diverse clipulete de pe youtube... Oamenii ce il iubesc pe Dumnezeu si fac fapte mari cu siguranta nu sunt lasati in urma. Ai rabdare scumpa mea, te aude si pe tine - fii puternica, precum esti si ai fost!
xxx

DOAR NOI spunea...

@ Darry.anna:

ganduri sa fac o fapta buna... macar atat. :)

@Liuba:

Da... filmul este impresionant. :)

Loredana spunea...

Cu siguranta Dumnezeu are planul lui cu tine, iubito. Te cred ca ai avut un an greu, dar nu ar trebui sa te indoiesti nicio clipa de rolul tau pe pamant.

DOAR NOI spunea...

Loredana:

Uneori chiar nu mai văd drumul de dincolo de linie...
Mulţumesc pentru comentariu!