joi, februarie 21

Eu azi...

Joi...21 februarie... :)
Opresc telefonul din 10 in 10 minute.  Sunt obosita. Simt ca nu ma pot trezi. Totul se invarteste cu mine. Anemia isi face de cap. Intr-un tarziu, reusesc. Trezit... ruga pentru o zi usoara.
Un dus relaxant... paine prajita si cafea... :)
O convorbire telefonica de afaceri... alta personala.
Corectez teste. Citesc cateva "povesti" ce descriu un dialog intre diferite componente ale sistemului circulator. Imi plac. Slava Domnului ca exista si copii care VOR sa fa lucruri interesante.
After school.... bucurii si rasete cu elevele de a VI-a. 
Dupa ore, merg in AFI Cotroceni sa cumpar cadou pentru un pusti de 7 ani... un fel de frate al meu. Cate lucruri minunate pentru copii. Jocuri... puzzle-uri... diverse. Un cuplu de tineri.. studenti cred... si-au cumparat un puzzle pentru a avea ce face in aceasta seara. Am cumparat  un joc LEGO (fabricat in diverse tari ale UE), un joc de carti educative si caramele. Mereu am visat sa am un prieten/sot care sa apreciez copilaria si joaca. Pana acum n-am gasit... si acum cred ca e pre tarziu sa-mi mai doresc.
In drum spre scoala, in tramvai, am vazt un barbat care a facut criza de epilepsie chiar langa mine. M-am speriat... am inceput sa tremur. Omul tocmai ce iesise din spital. In Romania nu exista boli care sa aiba tratament gratuit? Avea un ajutor social de 150 lei. Cumplit.
Imi doresc sa fac o surpriza de 8 Martie femeilor de la un azil de batrani....:) Spe din tot sufletul sa reusesc. 
O seara minunata!

2 comentarii:

Liuba spunea...

scumpa mea, sper ca barbatul/sotul sa aiba aceleasi idei... Esti un copil si te apreciez mult! xxx

Ymi place cum ai descris ziua, foarte placut!

te pup :****

DOAR NOI spunea...

@ Liuba:

Multumesc... nu stiu daca in lumea asta turbat in care trim, mai gasesc un om copilaros...
:) Imbratisari!