marți, noiembrie 6

Zi de marti

O zi de marti cu dezamagiri... fara chef si cu multa oboseala.
Imi doresc o pauza de la toate... si sa stau cu mine si cu proiectele mele dragi.
Am emrs sa rezolv o problema a unei cunostinte, la Universitatea Spiru Haret. Era nevoie sa ii obtin diploma pentru modulul psiho- pedagogic. Oamenii imi spusesera acum doua saptamani ca nu sunt note pentru acest modul. O intreb:
- Sigur ai fost? Ai dat examenele?
- Da, sigur. Du-te in locul X, la facultatea Y.
Am ajuns. Imi trimisese scanata foaia matricola. Eu am crezut-o pe cuvant. Secretara sefa imi arata in baza de date, apoi pe stick-ul meu cu foaia scanata, ca notele la ultimul examen nu exista. Timpul meu... si alerg pentru problemele altora. Pe ale mele cine le-o rezolva? Mutu... 
Off... cat sunt de fraiera.
Acasa, discutie cu un domn elevat, parinte, care imi tot spune ca vrea sa ii faca educatie fiului, sa il invete corect limba romana. Este "pasionat" peste masura de bani. Scrisesem despre cele 25 de credite ale cursului de competente in comunicare. Domnia sa, a crezut ca am facut credit la banca pentru a-mi continua profesia. Foarte amuzant! Ii explic ca aceste credite sunt de fapt puncte. Inversunat, ca poate atata scoala m-a prostit imi da copy-paste la definitia cuvantului credit din DEX. Bravo! Foarte destept. Apreciez. Insa... mai interesati-va, domnule director si parinte ce doriti o educatie la inaltime pentru pustiul dvs. si din alte surse. Si pustiul dvs va avea nevoie de credite pentru a trece dintr-un an universitar in altul. Ar fi fost frumos din partea dvs. sa va cereti scuze ca ati vorbit in necunostinta de cauza, si pe deasupra, oriat de suparat ati fi pe cineva, se spune la revedere la finalul unei discutii. Educatia asta, manca-o-ar cainii. Nu-i nimic. Mai exista inca profesori competenti, care incearca sa suplineasca cei 7 ani de acasa. :)
Trimisesem o propunere catre o institutie onorabila din Bucuresti. S-au aratat interesati. Apoi, desi mi-au promis un raspuns final in 2 saptamani, a fost nevoie de inca 2 mailuri. Azi am primit un raspuns in care eram anuntata ca ei deja aveau in lucru ce le propusesem eu. MI-AU FURAT IDEEA! BRAVOOOOOO! MINUNAT! FELICITARI! SUNT FERICITA CA TRAIESC INTR-O TARA CU OAMENI CULTI SI MAI ALES HOTI. 
Si cam asta a fost ziua mea... :)
Slava Domnului ca a fost marti.

8 comentarii:

copilarim spunea...

Claudia ai scris asa fain incat la final te-apuca rasu... un rasu plansu - vorba aia haz de necaz:).

Of Doamne!

DOAR NOI spunea...

@ copilarim:

Daaa.... Multumesc mult. :)
Sincer iti spun ca si pe mine ma amuza foarte tare. Oricum, nmic nu este intamplator. Nu stiu daca aveam timpul necesar pentru a lucra la acest proiect...
Ma amuza prostia.... putem sa formule altfel.... De ce au fost atat de interesati de subiect (culmea, lumea e atat de mica... si una din doamnele la care a ajuns mailul este fiica unui lider de sindecat de la una din scolile unde predau; chiar imi spusese> "amauit ca faci un proiect cu institutia X"... eeee.... sunt prea "destepti" pentru mine.... hahaha.

Totul se plateste.... Nu ma mai supar! :)

Anonim spunea...

mioara.marin: asta este normalitatea de astazi. in normalitatea "normala" este firesc sa te superi...dar nu rezolvi nimic.sa spargem ceva si sa trecem mai departe

DOAR NOI spunea...

@ mioara.marin:

Clar merg mai departe... si nici supararea nu este foarte mare. Este mai mult o stare de disconfort... e ca si cum mi s-a furat ceva drag, un obiect mostenit... (asta referitor la idee proiectului).
Cat despre domnul...e un fleac. E greu sa recunosti ca nu stii totul... Insa, eu am invatat ca e cel mai corect si usor. :)

O zi magica!

Silving spunea...

Cum mai,ti-au furat ideea???!!! Ma doare capul! si nu poti face nimic,n-ai nicio dovada ca e ideea ta`? Cine-s astia,cum se poate asta? Maine,poimaine,o sa-ti fure si povestile de pe blog si-o sa ti le publice cu alt nume.

DOAR NOI spunea...

@ Silving:

Ei.. uite asa cum se fura. N-am nicio dovada..decat proiectul pe care l-am trimis pe mail. Am pastrat mailul.... cu data si tot. Dar, nu e prima data cand mi se intampla asta. Mi s-a furat si ideea cu povestile personalizate de catre un tip care voia sa colaboram. Macar daca scria el, dar scria mama lui. In fine, asta e ROMANIA!

Ma felicit ca am idei originale..tocmai bune de furat. :)

Silving spunea...

Nu stiu daca e Romania neaparat,cred ca oameni din astia sunt peste tot.Citeam pe undeva ca,cuiva i se furase tot continutul blogului si fusese publicat intr-o carte,vanduta pe Amazon parca,in fine,asta era ideea cea urata si nu era in Ro. Unii daca nu-s in stare sa faca singuri,iau de la altii,e mai simplu asa.Apoi,una e sa te inspiri,alta e sa furi tot,de inspirat,toti ne inspiram, de furat,doar nesimtitii :D

DOAR NOI spunea...

@ Silving:

Da.. probabil ca se intampla si in alte tari... insa mie e adoua oara cand mi se intampla.:))

Nu-i nimic... macar stiu ca am idei bune... :)

Imbratisari... :)