joi, noiembrie 29

SUSŢINE ŞCOALA DISCOVERY


Sustine Scoala Discovery!
Scoala Discovery RCS-RDS
Ne pare rau sa va anuntam ca in curand e posibil sa nu mai aveti acces la programele educationale ale proiectului Scoala Discovery, ca urmare a deciziei RCS&RDS de a scoate Discovery Channel din ofertele sale. Incercam in continuare sa evitam aceasta situatie, iar ajutorul dvs ne-ar putea fi de folos.
Am primit nenumarate ecouri pozitive din partea profesorilor, elevilor, parintilor care au folosit Scoala Discovery in cursul acestui an. Suntem foarte mandri de efectul acestei initiative si dorim sa continuam sa o extindem in anii urmatori.
Deja avem date care ne confirma impactul Scolii Discovery in Romania. 82% dintre profesorii romani care au accesat in luna martie site-ul scoala.discovery.ro, au afirmat ca proiectul a dus la cresterea semnificativa a interesului elevilor pentru discipline precum matematica, chimie, biologie sau fizica, datorita modului de prezentare a informatiilor si a exemplelor folosite in emisiuni. In acelasi timp, 90% dintre profesorii intervievati au folosit documentarele Scoala Discovery la clasa cel putin o data si intentioneaza sa continue sa il foloseasca. In acelasi timp, de la lansarea programului, aproape un million de elevi intre 10 si 18 ani din toata tara au urmarit programele Scoala Discovery de acasa, consolidandu-si astfel cunostintele stiintifice si interesul pentru stiintele exacte si matematica.
Daca doriti sa puteti folosi in continuare Scoala Discovery, actionati acum!
Semnati petitia noastra azi, mentionati in comentarii Scoala Discovery, si noi vom duce mai departe mesajul dvs! Puteti contacta RCS&RDS direct la 031.400.4414 (Bucuresti) sau 03xx.400.414 (alte orase).

Niciun comentariu: