miercuri, octombrie 24

Editura Carminis .... mi-a publicat o poveste în manualul de lectură pentru clasa a III-a

Lectura. Clasa a III-a

Comandaţi-o cu încredere.... ;)

Adauga in cos
15.00 RON
Lucrarea de fata vine sa deschida si sa jaloneze demersul cadrului didactic in utilizarea la maxim a orei de lectura introduse in orarul obligatoriu al elevilor din clasele primare. Operele alese din literatura romana si universala au fost grupate pe teme de interes pentru universul copiilor, spre a diversifica si imbogati temele existente in manualul de Limba si literatura romana.
Lecturile au o intindere de 1-3 pagini, pentru a putea fi citite in intregime si discutate pe parcursul unei ore. Fragmentele captivante au fost selectate totodata ca sa starneasca interesul elevilor in citirea integrala a volumului.
Un set succint de exercitii atractive si variate verifica si fixeaza intelegerea textului, concretizandu-se intr-o fisa de lectura simpla, adaptata varstei. Alt scop urma-rit este imbogatirea si fixarea vocabularului elevilor prin „Micul dictionar“ atasat fiecarui text. Prin dezbatere, povestire, motivare, dramatizare sau joc de rol, copiii invata sa comunice, sa-si exprime liber opiniile, atat oral cat si in scris. In plus, jocurile inserate la fiecare text si ilustratiile inspirate au menirea sa-i atraga pe elevi spre universul fermecat al cartilor si sa le deschida apetitul pentru lectura.
Autor: Carmen Iordachescu, Cristina-Diana Neculai
Caracteristici: format 20,5 X 26 cm, ilustratii color, 96 p.

4 comentarii:

Mihai spunea...

Bravo, Claudia! Se poate spune despre tine ca faci parte dintr-o elita a educatiei din tara asta. Keep up the good faith!

DOAR NOI spunea...

@ Mihai:

Multumesc mult de tot.:) Incerc sa construiesc un castel din pietricele. Daca fiecare am face atat de putin, am realiza un ors de castele. :)

Ganduri optimiste.... :)

AA spunea...

Felicitari Claudia, sper ca si fiica mea peste vreo 5 anisori sa-ti citeasca lecturile pe bancile scolii :) Mult succes si pe viitor, tine-o tot asa!!!

DOAR NOI spunea...

@ Adriana Alexandru:

Multumesc din suflet!