sâmbătă, august 18

Interviu ciudat

Joi, după ore de plâns de ciudă şi dezamăgire - cu toate că ştiu foarte bine că nimic nu mi se întâmplă fără rost - primesc un telefon. 
Mi se spune că este o firmă pe educaţie, că se lucreză pe proiecte şi ar fi interesaţi să lucreze cu mine. Stabilim un interviu pentru vineri, ora 10. 
Ajung puţin mai devreme. Mi se dă un chestionar să-l completez. Date personale.... dacă eşti mulţumit de venit... ce salariu ţi-ai dori să ai... care este ţelul pe care nu ai reuşit să-l atingi din lipsuri financiare.... Era o întrebare: "Spuneţi persoane care ar putea să dea detalii despre progresele dvs. profesionale". Bineînţeles că mi-am trecut şefii (mai mari sau mai mici). Aceştia vor fi contactaţi ulterior pentru a li se prezenta "afacerea". Regret că am fost sinceră şi am dat răspunsuri clare şi corecte.
Într-un final, era vorba despre asigurări. Am fost şocată, dezgustată, scârbită de-a dreptul de modul în care îşi racolează colaboratorii. 
- Păi unde este vorba de educaţie aici?
- Ne-am deschis o academie de educaţie pentru brokeri de asigurări.... (KundenBroker)

Aşadar... cam acesta e gradul de disperare în ţara noastră.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Asta pentru ca nimeni nu-si mai face asigurare si in disperare de cauza inventeaza fel de fel de tertipurisa te prinda in plasa.

DOAR NOI spunea...

@ manuela:

Da... asa este.

M-am simtit folosita... si mi-e rusine ca va suna pe sefii mei. Ma voi face de ras... :(

Ganduri senine...

Unknown spunea...

nici nustiu ce pot spune, lumea se strica pe zi ce trece... iar tu saracutza(ca mereu) ai vrut sa fii sincera si iaca cum se primeste, dupa... si mai suferi dupa atita sinceritate :(

DOAR NOI spunea...

" Liuba:

Sunt superstiţioasă.. şi nu-mi plce să mi se spună sărăcuţa... sărac să fie dracu... (aş m-a învăţat bunica... să spun)...

Eeee... asta este.. totul a luat-o razna... :)