luni, aprilie 9

Zilele mele

Ieri m-am intalnit cu directorul de creatie a revistei pentru copii MEKI: Alina Hrisca. E o mana de femeie, frumoasa, perfectionista, inteligenta (finalizeaza un doctorat pe filozofie). Am povestit la un cappuccino caramel, apoi i-am prezentat noua librarie a Bucurestiului (de acum veche): BASTILIA.
 O voce imi soptea: "Hai sa scriem o pveste!" Fiind obosita, doar am schitat-o. 
Am revzut dupa mult timp "Sweet november". Am inteles ca e important sa imi traiesc viata, cu pasiunile mele nebune, cu iubiri si dezamagiri, cu fericiri si tristeti.... 
Azi am alergat dupa acte, dosare si alte nebunii. M-am imbracat foarte subtire si m-am intors inghetata, cu mainile rosii. Mi-am cumparat mandarine... aveam pofta de fructe (acasa aveam banane si mere).  
Am primit un martisor din coaja de nuca - l-am premiat la un concurs de Martisoare - si o superba felicitare de Pasti lucrata manual, in tehnica quilling.
Povestile imi tot aduc colaborari. Nici nu stiu ce sa fac? Sa accept, sa stau in banca mea!?
O saptamana  inteleapta va doresc....:)

2 comentarii:

campuri de lavanda spunea...

o parere neavizata, din exterior, fara a sti detalii - incearca sa accepti colaborarile, orice schimbare poate fi benefica, stagnarea este cea mai periculoasa... :)

s-a terminat `nebunia` cu inscrierile pentru examen, ai scapat de ea?

vacanta placuta si sarbatori fericite iti doresc! :)

fata din campurile de lavanda

DOAR NOI spunea...

@ campuri de lavanda:
Nu stagnez..eu am de scris povesti... de promovat cartile mele... de asta stau si ma gandesc ce sa fac?!

am fost cu dosarul... insa, mai am nevoie de originale ca sa le confrunte cu xeroxul, si sa scrie ei conform cu originalul. :)

maine dimineata scap. :)

sarbatori linistite si tie. :)