vineri, aprilie 13

Mi-am comandat această carte

N-am mai avut raăbdare... dar nici bani - momentan - să o cumpăr din librărie. Am făcut economie 1 leu. :)) 

Sper că merit şi eu o carte, în prag de Paşti şi aniversarea ce se apropie - deşi nu mă grăbesc deloc - cu paşi repezi. :)

Poveştile unei inimi. Lecţii de viaţă şi de iubire pentru fetele single
Autor: Diana-Florina Cosmin
Colecţia: Stiletto Books




Diana-Florina Cosmin - Poveştile unei inimi. Lecţii de viaţă şi de iubire pentru fetele single



Anul apariţiei: 2012
Număr pagini: 224 / Format: 14,20 × 20,50 cm
Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)
ISBN: 978-606-588-281-2



Preţ: 28.00 ron
Preţ redus: 24.00 ron
Adauga






Ilustraţia copertei şi ilustraţiile din interior: Agnes Keszeg
Cum se potrivesc poveştile?
Experienţele din această carte seamănă cu un oracol completat cu sinceritate şi cu migală de către o prietenă bună care caută acelaşi lucru ca tine: dragostea. Citindu-i răspunsurile (şi gândurile), vei afla mai multe despre tine, dar şi adevărul fundamental al iubirii: nu ajungi să îmbătrâneşti decât alături de bărbatul cu care ţi se potrivesc... poveştile.
Iată câteva dintre întrebarile oracolului: ce se întâmplă când afli că iubirea vietii tale te iubeşte pentru că semeni... cu marea iubire a vieţii lui? Care sunt tacticile de supravieţuire în „dragostea de gherila“? Unde se contabilizează secretele şi cum arată muzeul iubirilor tale trecute? De ce „mi-e dor de tine“ este noul, „te iubesc“? Şi, mai ales, cât este de greu să înveţi să fii fericită după ce toată viaţa te-ai străduit să fii puternică?
Şi-un gând: „Îmi place să cred c-am învăţat să fac loc iubirii în viaţa mea, dar încă mă mai răsfăţ cu plăcerea de a aştepta anumite lucruri şi anumiţi oameni. Fără teamă, doar savurând bucuria sosirii lor într-o viaţă pe care m-am străduit s-o chivernisesc cât mai atent. La 16 ani, ideea ca voi avea de aşteptat pe puţin 10 ani până să-l găsesc pe cel pe care-l aşteptam mi s-ar fi părut înspăimântătoare. Dupa 10 ani de căsătorie, va fi, probabil, una dintre amintirile cele mai plăcute ale tinereţii mele. Un gând senin din vremurile în care totul mi-era încă necunoscut, certitudinile erau speranţe vagi şi dragostea era doar un nor de fluturi. Din vremurile în care încă-mi mai permiteam luxul de-a aştepta iubirea.“

„Lucrurile pe care le lăsăm în urmă nu le lăsăm, de fapt, în grija nimănui. Le lăsăm, cel mult, unul în grija celuilalt şi, poate, în seama celui căruia-i pasă măcar cu o secundă mai mult. În cea mai mare parte a timpului însă, nu e nimeni acolo să aerisească încăperile în care nu mai stăm, să ude florile pe care nu le mai privim şi să se îngrijească de iubirile cărora le-am dat cu piciorul.“
Diana-Florina Cosmin

Noi, femeile din ziua de azi, dovedim un curaj nebun. Ne propunem să avem familie, carieră, fericire, linişte, ritm rapid şi tinereţe veşnică. Dar cum să facem să le putem avea pe toate?
Cărţile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie să le ai dimineaţa în geantă, la pauza de cafea pe masă şi seara la o baie caldă.
Totul despre cum să devii femeia care îţi doreşti să fii!
Exclusiv pentru femei.

Diana-Florina Cosmin (n. 1984) este redactor-şef al revistei Forbes Life, din cadrul Forbes România. Din 2009, semnează şi o rubrică lunară în ediţia românească a revistei Cosmopolitan, tratând cu umor şi cu sinceritate problemele cu care se confruntă fetele singure, aflate în căutarea marii iubiri. Diana a obţinut primul job în presă la vârsta de 13 ani, participând, în paralel, la diferite concursuri de creaţie literară din ţară şi din străinătate. Înainte de a decide să se dedice în totalitate scrisului, a studiat Diplomaţie şi Relaţii Internaţionale în Statele Unite ale Americii, efectuând stagii profesionale în cadrul celor mai importante organizaţii internaţionale din Marea Britanie, Elveţia, Austria şi Olanda. Din 2007, este membră a Institutului Regal de Afaceri Internaţionale (Chatham House) din Londra.

2 comentarii:

ina spunea...

Ce coincideeeeență! Și eu tot carte asta mi-am făcut-o cadou de Paște. Am și citit-o, e minunată, e scrisă simplu, fără sofisticărenii, lectura curge ca unsă, ce mai, mi-a mers la suflet. Mi-ar fi plăcut să o am acum niște ani când eram "single" și dispăruseră de pe piață toți ochelarii cu lentile roz, ințelegi ce vreau să spun :)

DOAR NOI spunea...

@ ina:

Intra-adevar a fost minunat lectura acesteit carti. Nu am putut-o lasa din mana pana la final. Am "retrait" toate relatiile mele, cu bune si cu rele. M-am regasit in gandurile scriitoarei... si am inteles ca femeile sunt la fel, sensibile si romantice, iar barbatii fricosi, mincinosi, comozi (cu unele excepti, sa zicem). :)