luni, martie 12

Prietenie si rabdare

De cand ma stiu sunt catastrofa la tenhnica - calculator, telefon mobil si alte chestiuni ce tin de tehnologie.
Aveam de predat o lucrare importanta... cu tabele si fotografii. Imi venea sa plang cand le vedeam cat de strambe sunt asezate, cat sufereau bietele de ele.

O buna prietena.... castigata cu mult noroc, m-a ajutat cu o rabdare de fier sa o aranjez. La un moment dat, imi venea s ama ridic si sa plec in lumea larga... Prietena mea, Alina, insa nu renunta. Bibilea si aranja fiecare litera, fiecare spatiu il aseza la loc de cinste sau il elimina fara drept de apel. Doamne cata rabdare!

La final, totul arata impecabil. Multumesc Alina! Nu stiu daca am sa reusesc vreodata sa te rasplatesc pentru ajutor. :)

In ultima vreme, am invatat ca rabdarea... face minuni... implineste vise si aduce bucurii.

Am mai descoperit ca prietenii mei sunt noi, majoritatea, si sunt oameni puternici, veseli, ambitiosi, cu vise si inclinatii artistice. Sunt norocoasa ca i-am intalnit. Am invatat ca fiecare e important in viata.... si ca este adevarata fraza: "unii oamenii stau in viata ta o zi, altii o saptamana, unii poate o luna, altii toata viata". Privesc timid in urma - deoarece nu-mi place sa fac asta - si descopar femei (avea dreptate cine spunea ca acolo unde sunt femei multe iese mare scandal si exista multa invidie) - care au disparut din peisajul vietii mele, acum ca le este bine.. ca si-au gasit jumatatea, ca sunt fericite. Zambesc. Problema nu e la mine... ci la ele... ca nu stiu sa ma aprecieze... hahahaha... ca nu stiu ca roata este rotunda... Am sa le primesc oricand doresc sa reapara in viata mea... :)

Apreciati fiecare zambet... fiecare om ce apare in viata voastra.... nu stiti cand veti mai avea nevoie de el/ea.

Imbratisari vesele pentru o saptamana minunata!


6 comentarii:

copilarim spunea...

O saptamana minunata draga Claudia:)!!

Alisandra spunea...

Prietenii tai noi... suna bine, zic. :) Sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei. :)

Anonim spunea...

Poate vrei sa trimiti niste texte la acest concurs national de poezie, tu sau vizitatorii blogului tau... :)

http://costintanasescustefanesti.blogspot.com/2012/03/concurs-national-de-poezie-de-dragoste.html

DOAR NOI spunea...

@costintanasescustefanesti.blogspot.com:

Multumesc de invitatie.... :) Eu si poezia,baba si mitraliera, insa voi transmite cu mare drag cititorilor acestui blog.

:)

Alisandra spunea...

Sper ca prietenii tai noi sa isi aminteasca de ziua in care te-au intalnit pentru prima data si sa iti trimita macar un gand. ;)

DOAR NOI spunea...

@ Reve Blanc:

Draga mea,daca nu-si amintesc ei, eu imi amintesc cu siguranta... si este mai mult decat suficient. :)

Imbratisari!