marți, martie 20

Aniversare


Azi este ziua fetelor mele si a prietenei mele minunate, Ana Maria (alaturi de mine in fotografie).
La multi ani, sanatate si puterea de a va implini visele. Va imbratisez cu drag si dor si admiratie si bucurie si va multumesc ca imi sunteti aproape in momentele frumoase, dar mai ales in cele grele.

A fost o zi frumoasa... scoala... cinci ore obositoare. Am plecat cu durere de cap.
Mi-am rasfatat mama si sora asa cum am putut. Le-am oferit timp si atentie. Am jurizat concurssul de martisoare de la http://copiisimame.wordpress.com/concurs-national-de-martisoare/ (ce copii talentati, ce parinti deosebiti exista in lumea asta; FELICITARI!).

Am obosit.... am nevoie de o pauza.... mi-as dori sa am puteri magice. Sa imi ajut prietenii sa isi gaseasca o slujba... sa ofer ocazia fiecarui om sa isi gaseasca fericirea, menirea, implinirea. Uneori am impresia ca eu sunt norocoasa (in afara de faptul ca nu am o familie, am meseria pe care mi-am dorit-o dintotdeauna, sunt iubita de elevi, scriu si asta imi face bine, am prieteni buni, o mama si o sora care ma iubesc) si ma simt vinovata. Insa, am inteles ca stiu foarte bine ce-mi doresc si am luptat pentru asta.... nu am primit nimic gratis. :)

Citesc "Misterul regelui - Despre scris" de Stephen King... si am inteles cat de mult conteaza ca cineva sa creada in tine, sa te sustina, sa iti ofere feedback.... El a fost ajutat de mama lui care a vazut de mic talentul in el, iar mai tarziu de catre sotia sa, o femeie care si ea cocheta cu scrisul cand s-au cunoscut, si stia ce inseamna sa oferi credibilitate. Pe langa tehnicile de scris, cartea ascunde o poveste cutremuratoare..... asta insemnand o lupta cu droguri, o casnicie in conditii la limita supravietuirii... si un sfat memorabil: "cititi foarte mult si scrieti foarte mult".


Incerc sa aduc armonie, echilibru, bucurie, oriunde si oricui.

6 comentarii:

darry.anna spunea...

La Multi Ani frumosi fetelor tale dragi si prietenei tale!

copilarim spunea...

La multi ani sanatosi si frumosi:)!!

(eh si pe mine ma asteapta jurizarea.. greu greu )

cu drag
rux

DOAR NOI spunea...

@ darry.anna:

Multuuumesc din tot sufletul! :)

@ copilarim:

Muultumesc fata frumoasa!

A fost greu si pentru mine sa aleg... plus ca nu mai pot posta nu stiu de ce nu-mi mai accepta dresa de mail wordpresul - :(

Succes.. :)

Anonim spunea...

Sa-ti traiasca fetele,sa te bucuri cat mai mult timp de ele si invers!!

Mariana spunea...

Mulţi ani frumoşi dragelor tale!
Şi bucurii alese!

Îţi mulţumesc pentru vizită...am lipsit niţel de pe blog şi când m-am întors, mă aşteptai tu! :)

DOAR NOI spunea...

@ manuela:

Multuumesc mult. :) Asa sa fie... :)

@ mariana:

Multumesc pentru urari. :) Vizita mi-a facut foarte bine... :) Voi reveni...:)