sâmbătă, februarie 18

Oboseli

este ora care este... 1.20 dimineata. Nu stiu ce caut pe aici... mai citesc.. imi retraiesc bucurii si tristeti.. ma amuz de unele intamplari....insa, stiu ca laora 9 voi fi la supravegheat la olimpiada. Am renuntat cu greu la cursul meu de scriere si teatru, pentru a fi de folos educatiei. Si profesorii nu lucreaza? Au prea mult timp liber?

priveam in cancelarie azi la colegii mei... colegi tineri... si suntem obositi... si vemea si vremurile ne darama. dirigintii sunt asaltati cu fel si fel de situatii. tabele cu adresele d email ale parintilor. unoeri mi se pare de prost gust tot sistemul asta de circ. un parinte este chemat la scoala telefonic. niciunul nu sta sa isi verifice mailul. da-o incolo de treaba!

ma "amuza" faptul ca imi "educ" si colegii. ba culmea! chiar colegii de romana imi cauta compania si ma intreaba ce mai citesc! imi cer carti cu imprumut. o colega imi spune ca ar fi bine sa fac o reconversie si sa predau romana. si eu as vrea, de s-ar putea. a fost visul meu! profesor de limba si literatura romana. :) cu toate ca, si cu biologia am succes.

azi, am facut niste jocuri lingvistice cu ei. anagrame.... :))
"doamna, suntem la romana?"
"Nu, dar e distractiv".
si uitati asa..am ajuns noi de la EXCRETIE la ERECTIE... in anagramele noastre in care ne-am ratacit printre litere.... :))

un weekend minunat va doresc... cu lecturi... prieteni si oameni dragi alaturi.... teatru... filme... :)

Niciun comentariu: