miercuri, ianuarie 25

Vesti despre mine

Povesti mele au ajuns si in revista "Chemarea credintei", care se gaseste la biserici. Astept impresii. Ma bucur ca pot patrunde in casele oamenilor buni, cu credinta.

Acesta este mailul primit:

"Stimata Claudia Groza,

Cu bucurie va anunt ca a iesit de sub tipar nr. 17/ianuarie-februarie 2012 al revistei Chemarea Credintei. Dorim sa va trimitem un exemplar, de aceea va rog sa ne trimiteti adresa dumneavoastra.
De asemenea, doresc sa va anunt ca in numarul 18/martie-aprilie 2012 al revistei Chemarea Credintei va fi publicata povestioara Bobul de mazare. Acest numar va iesi de sub tipar pana la sfarsitul lunii februarie.


Pentru numarul 19/mai-iunie 2012 al revistei puteti sa ne trimiteti deja povestioara, in cazul in care o aveti pregatita.



Cu pretuire,

Narcisa-Mihaela"

*

Am primit multe telefoane prin care am fost sfatuita sa nu conduc azi. M-am riscat. Mi-a fost teama, recunosc. Inima imi batea nebuneste, iar sufletul se ghemuise intr-un ungher ingust.

*
Seara citesc povesti.Puteti rade, dar citesc povesti minuate, scrise de Jacques salome "Povesti despre rataciri, Povesti despre sperante". Sunt speciale, educative, magice. :)
*

Elevii vor vacanta. Sincer, si eu vreau. :)

*
Colegii mei sunt panicati si speriati de noua lege a invatamntului. Inclusiv eu, care nu stiu ce voi face, unde voi fi din septembrie. Insa, nu vreau sa ma mai stresez. Ce va fi, va fi. Le aranjeaza Dumnezeu pe toate.


*
Ma intorc la scris... scriu.. scriu si iar scriu... :)

2 comentarii:

AA spunea...

Felicitari draga Claudia...am si eu cateva exemplare de anul trecut cu revista ''Chemarea Credintei'' :)
Mult spor si multa inspiratie iti doresc!
Pupici multi :)
Adriana

DOAR NOI spunea...

@ Adriana Alexandru:

Multumesc din tot sufletul. :)