marți, decembrie 13

Nu ca voi sa va-nspaimant :)


Nu credeam ca am s-o traiesc si pe asta... :) Eu... sa primesc diploma de om bun. Eu... care am fost acuzata ca tind spre faima... ca sunt mandra... ca imi chinui elevii (rog cu drag si nerabdare ca aceste persoane sa imi intervieveze elevii... fosti si actuali) ... in fine... ORICUM sunt, numai buna NU!

Iote bre... ca s-au gasit doi oameni - Razvan si Corina - si o fundatie care se ocupa culmea de copii, sa-mi ofere aceasta diploma. O puteti castiga si voi... stati linistiti... nu-i greu... doar sa oferi un zambet, un ban si multe ganduri bune, cateva imbratisari unor copii. Ei sunt adorabili si va recompenseaza dragostea primita in dar, o data intr-un an, adica de CRACIUN, cand suntem mai buni. Asadar, nu e un merit personal.

Hai ca maine postez si diploma de cea mai buna profesoara.

Sunteti liberi sa ma impuscati.... Mi-am realizat visele. :)

Multumesc prietenilor, dar mai ales dusmanilor ca m-au determinat sa lupt, sa devin din taurasul Ferdinand un taur de corida... :) Avertisment: anul 2012 se anunta un succes continuu pentru tauri.... asadar... nu va imbracati in rosu.

Zambete... minuni.... impliniri.... imbratisari si... vise realizate! Credeti in ele... personalizati-le, dati-le forma si muuuulta culoare. :)

Sa auzim de bine...

4 comentarii:

Rêve blanc spunea...

Felicitari, MERITI!!!:)
chiar asaÉ chiar va vi un an plin de succes pentru tauri?:)

DOAR NOI spunea...

@ Reve blanc:

:) Multumesc. draga mea, da, chiar asa va fi. Iti trimit pe mail..sau postez aici... ca si asa am fost acuzata ca mint.:) Deci..totul la vedere... ma bell amie. :)

Mariana spunea...

E minunat că încă se întâmplă lucruri bune, că există încă oameni buni şi frumoşi la suflet!
Felcitări! :)

DOAR NOI spunea...

@ Mariana:

Multumesc!

Eu am fost insotita de inca alti doi prieteni care au primit astfel de diplome (cred ca a fost o forma de incurajare sa mai facem asa ceva,sa nu ne stanjenim de ceilalti care ne critica; in schimb am primit colinde si felicitai lucrate de copiii talentati de la casa Joyo). Fiecare din noi poate fi un OM BUN cu sau fara diploma. Macar in aceasta perioada... ca inainte si dupa Craciun... tot primim palme de la asa numitii prieteni. :)