joi, iulie 14

Suparare alinata de o poveste publicata

Da... au fost oameni care au reactionat urat si m-am judecat vizavi de decizia mea de a iesi din examen. Tin sa mentionez ca era dreptul meu, este regula stabilita in metodologia de invatamant. Iar ieri, ca niciodata, s-a "purtat".

Asadar, domnilor, nu am gresit cu nimic. Aaa... si inca ceva: in anumite momente, demnitatea unui profesor se masoara si in zecimale de barem. Nu ma asteptam ca cineva care a lucrat in sistem sa imi spuna asa ceva. :) Nu-i nimic.... poate voi invata si eu o data pentru totdeauna ca oamenii sunt imprevizibili.

Ca sa imi treaca supararea, aseara tarziu, am aflat ca o povestea de-a mea va aparea in revista de benzi desenate MEKI - de aceea i-am facut si reclama pe blogurile mele (o puteti cumpara cu incredere; este utila si foarte educativa, diversificata). Voi colabora cu revista si asta ma bucura foarte mult.

Hai ca sunt si eu buna la ceva....

Domnii care s-au suparat pe mine, ce au facut util si frumos in ultima perioada?

4 comentarii:

Monica spunea...

eu zic ca pur si simplu nu e nevoioe sa dai nimanui explicatii...

felicitari pt colaborare...:)

DoarEu spunea...

@ MOnica:

Ai dreptate... nu stiu de ce fac asta.Poate din respcet fata de cei care "comenteaza" in acest stil rautacios?

Multumesc pentru urare... (sper sa fie si cu ceva bani intr-un final).

ganduri mentolate... echilibru si bafta maxima!

vavaly spunea...

Exact asta am vrut sa iti spun si eu in ultimele zile, nu ai de dat explicatii nimanui ci doar tie insati. Felicitari , incepi sa intri pe piata cu povestile tale iar asta trebuie sa iti aduca multumire si concentrare pentru viitor. Zile frumoase si vesele in continuare!

DoarEu spunea...

@ Vavaly:

Da... asa este. Nu datorez nimic nimanui, mai ales ca nu mi-a dat nimeni nimic niciodata.

Multumesc... si tie numai bine!