luni, decembrie 19

Ultima postare :)


In zori de zi aburiti de ganduri... ma trezesc cu greu, dupa lectura unei povesti de iubire intre Edith Piaf si marcel Cerdan. Am decis: este ultima postare. Poate voi reveni cand voi locui in alt oras... poate voi reveni cand voi avea un alt statut.... poate voi reveni de dor... din cand in cand.

Mi-e foarte dor de mine.... de preocuparile mele (lecturi, tricotat - si nu glumesc -, scris). Mi-e dor de intalniri dese cu prieteni. Mi-e dor sa ma intorc la oamenii care ma cunosc pe mine ca OM, nu ca bloggerita. De multe ori mi-am furat vorbe, injurii din cauza unor cuvinte neintelese.

Ieri vorbeam cu o buna prietena, intrigata de faptul ca nu are bani sa faca fapte bune.


MULTUMESC TUTUROR CARE AU IUBIT ACEST BLOG, CARE M-AU INCURAJAT SI MI-AU FOST ALATURI IN MOMENTE TRISTE, CUMPLITE, DAR SI IN CELE VESELE.

SARBATORI FERICITE SI UN AN 2012 PLIN CU REALIZARI, SANATATE SI ARMONIE.

ZAMBETE SI BUCURII, DRAGII SI DRAGELE MELE CITITOARE!

"Draga mea, copiii nu au nevoie doar de mancare si haine. Ei sunt avizi de afectiune. Cati copii nu ti-au oferit din ciocolata lor desi nu au mai vazut de luni de zile? Dar cati copii s-au desprins usor din bratele tale la plecare?"

Putem sa daruim si fara bani... Dragostea nu se cumpara.... :)

Am nevoie de timp.... si simt ca eliberandu-ma de blog... il voi economisi. Stiu ca sunt oameni care vor regreta. Sunt altii care vor spune: "am mai scapat de o pierde vara care se "lauda" cu tot ce face ea." Sunt oameni SALVATI de acest blog. Ei mi-au spus asta... si ii voi ruga sa marturiseasca de va fi nevoie de dovezi (stiu ca nu este).

Voi citi enorm si voi scrie enorm.... Imi doresc s aincep o carte pentru adolescenti... Mai nou, traiesc printre ei. Imi doresc sa creez o lume mai frumoasa.... atat cat pot face EU impreuna cu cei care vor sa se implice.

Imi doresc armonie, liniste, echilibru, sanatate, voie buna, zambete, energie, prieteni pe care sa-i aud cat mai des... sa-i vad si sa-i imbratisez. :)


20 de comentarii:

Anda spunea...

Claudia, te inteleg perfect. Te imbratisez, cu drag! Tinem legatura, oricum. Spor in toate si sarbatori fericite iti doresc!

pandhora spunea...

sa ti implineasca gandurile...
eu sper ca vei reveni mai putin trista...tu iprastii zambete si idemnuri la fericire...yrmeaza-le...
te imbratisez...sa-ti fie bine >:D<

Tudor Enea spunea...

Eu am sa ma gandesc ca iti iei o vacanta. Probabil din ianuarie ai sa revii cu forte proaspete:)(oare rezisti sa nu scrii aici pana in ianuarie?:D)
Multumesc pentru toate! Sarbatori linistite alaturi de cei dragi tie!

Sorana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sorana spunea...

Și eu îți doresc să atingi întregul după care tînjești!
Ne-am găsit tîrziu, îmi pare rău că nu mai scrii, dar pauzele sînt adesea binevenite. Un sentiment îmi spune că voi mai auzi de tine!

Sărbători împlinite!

Andreea spunea...

Aaa, nu stiu ce sa comentez, dar nu pot trece fara sa nu scriu ceva!

Imi vei lipsi!

Ma bucur ca putem pastra legatura si pe alte cai!

Si iti doresc sa te bucuri de fiecare clipa a vietii cu maxima intensitate!

PS Credeam ca e ultima postare pe anul acesta! :(

Andreea spunea...

Pluuuuus ca l-am gasit pe Tobias azi, in librarie, la Buzau! Ce m-am mai bucurat! Al doilea Tobias si-a facut deja prieteni. Care au fost taaaare incantati de el si de autograf.

nespecificat spunea...

te inteleg, stii ca si eu am trimis un email in acest sens...sunt convins ca ai nevoie de timpul petrecut cu tine...oricum blogul nu pleaca nicaieri si nu ai nici o obligatie in acest sens, fata de nimeni...pana la urma e viata ta, nu a celor care citesc:)...asa ca, succes...si oricand vei reveni, va fi la fel de firesc, e numai si numai alegerea ta!
pup lumina!)

DOAR NOI spunea...

@ Anda:

Multuuumeeeesc! Pregatesc surprize pentru voi... :) fetele minuante. :) Multumesc pentru sprijin acrdat. :) Ganduri bune.

@ pandhora:

multumesc draga mea. Stiu ca se vor implini pe rand, cand voi fi pregatita si voi crede ce le pot duce la bun sfarsit. :)

@ tu26dor:

:) Ah..ai mare dreptate... e greu.. mi se face dor, dar va trebui sa imi impun, sa imi dau peste degete... sa imi musc limba :)) Toate cele daruite au fost din suflet... sper sa iti fie de folos... undeva... candva... :) [credeam ca nici nu ma mai citesti].

@ Sorana: Muultuuumesc din tot sufletul. Intr-o forma sau alta sunt sigura ca voi reveni... pana atunci, doar povestile raman active.. povestilelizei. blogspot.com SARBATORI FERICITE, MAGICE SI MINUNATA.

@ Andreea: "Tolba cu povesti" porneste spre voi....yuhuuuu.... Daaaa.... discutam.... clar vom comunica..si poate mai mult si mai la subiect decat pe blog.... unde ma "laudam" cu toate prostiile mele... dar atat de amuzante si dragi sufletului meu... :)

@ Romeo Ruse:

Multumesc pentru sustinere.... am obosit impartinandu-ma in mii de parti...
Majoritatea oamenilor apreciau ce faceam, dar mi s-a spus ca am nevoie de faima, ma laud.. etc. lucruri care nu sunt adevarate. Af fi putut scie recenzia lui Tobias - sa vedeti ca exista si oameni care chiar cred ca am talent - sau interviurile date pentru Radio Romania Actualitati. :)

Am obosit de atatea rautati... voi reveni... dar clar intr-o alta forma... fie cu un blog literar... fie cu alt model... :)

SARBATORI MINUNATE SI GANDURI ALESE!

@

Monica spunea...

Hmmmmm. Eu cred ca e o gluma poroasta:P


Te astept aici sau la cafeauau aia de o tot planuim:P:P:P

DOAR NOI spunea...

@ Monica: (sau Mos Craciun)
Multuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumeeeeeeesc enorm pentru surpriza.... zambeam ca o nebuna azi... :) ca am primit scrisaore de la Mos Craciun.

Cafeaua cred ca o vom bea cand voi zbura de la Paris, Viena, Munchen sau mai stiu eu ce alt oras pe unde ma vor purta pasii si dorul...special sa ne vedem.... :))
Aici in Bucuresti... nu are farmec se pare... :)

Imbratisari magice! :)

Alisandra spunea...

:(

Tudor Enea spunea...

Claudia, daca iti comentez mai putin, asta nu inseamna ca nu sunt pe aici:) .Revin mereu cu drag si citesc cu placere. Ar fi pacat sa te pierd de tot.Acum ai un motiv in plus sa te reintorci

DOAR NOI spunea...

@ Tu26dor:

Multumesc pentru viizte, suport, incredere, sustinere... :)

Un motiv in plus sa revin? :) Care?

Ce frumos suna: "sa te pierd de tot". :)
Zambete, minuni, speranta, impliniri, bucurii si iubire neconditionata (sa daruiesti si sa primesti)!

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=7kVfNSJZ4-M

Rodica spunea...

uf :(
lasă că un somn bun şi ceva pe lângă nu strică, dar atât!

AA spunea...

Nu se poate Claudia...sa nu mai scrii deloc aici, ar fi un pacat...macar asa, din cand in cand... Te inteleg perfect cand spui ca simti nevoia sa faci si altceva, in viata reala dar acest blog este precum un copil caruia tu i-ai dat nastere... chiar daca a crescut, a devenit adolescent tot mai are nevoie de atentia mamei... Sper ca te vei razgandi si vei mai scrie din cand in cand,cand timpul iti va permite... ar fi mare pacat sa-l parasesti. Te imbratisez cu mult drag!

DOAR NOI spunea...

@ Rodica:

:) Imi doresc sa scriu la modul serios... sa fac din scris o meserie. N-am lasat eu niciun corigent, iti dai seama?! Cred ca imi voi schimba meseria... :)) VOI DEVENI SCRIITOARE INTERNATIONALA... asa ca... nu e timp pentru zabava... :)

@ Adriana Alexandru:

Draga mea, va ramane blogul povestilor. :) De acesta nu mai am timp... si de cand am zis ca nu mai scriu.... avalansa de intamplari s-au napustit asupra mea... si lecturi frumoase... Dar, mi-e bine asa.... :)

Sarbatori Fericite, sanatate, bucurii, impliniri. :)

adriana spunea...

Sarbatori fericite si iti multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa raspunzi la intrebare.

DOAR NOI spunea...

"Liviu Radulescu:


Sarbatori Fericite si de neuitat tututor prietenilor din echipa MWB.

Ma bucur ca am descoperit atatia oameni talentati si deschisi spre frumos. :)