duminică, decembrie 4

Lectii despre iubire

Uitasem ce carti am comandat. Ajunsa acasa, dupa o calatorie lunga prin oras, deoarece doream sa merg la teatru... si daca doream era timpul sa se implineaca (plus ca maine este ziua cuiva ce m-a ajutat pe parte literara si m-am gandit sa-i ofer un cadou altfel) si am gasit bilete la spectacolul "Inca-i bine" cu Rodica Popescu Bitanescu, am vazut ca am comandat cartea "Iubeste-te pe tine insuti si lasa-i pe ceilalti sa faca ce vrei tu" de Lawrence Crane, Editura Adevar Divin (www.divin.ro).

Am citit pana la 2 dimineata.... Am aflat ca am uitat ce inseamna iubire, si foarte putini dintre noi stiu insemnatatea acestui concept. Cartea este utila... si usor de citit.

Azi, merg la un curs despre optimism (cu sora si un bun prieten caruia ii ofer cursul cadou si sunt foarte curioasa sa ii vad reactia), iar seara la teatru. Cred ca va fi o zi reusita.

Va doresc putere sa stiti ce vreti de la voi, de la viata si sa va impliniti rostul. E mare si de neuitat bucuria de a fi utili, de a darui zambete si incredere oamenilor din jur. E mare lucru sa iti pastrezi echilibrul si armonia interioara.

Sa auzim de bine. Spor in toate cele frumoase si de folos sufletului si mintii.

3 comentarii:

vavaly spunea...

Minunate preocupari ai pentru o zi de duminica. Te invidiez ca ai atatea optiuni. Sper sa ne povestesti cum a fost. imbratisari!

nespecificat spunea...

nu e mare lucru, daca intelegi ca si asta se cultiva permanent, ca ego e mereu pe faza...asa ca invata-l sa te slujeasca cu devotament...e mult pana ce "totul" tau devine "firesc si normal"...nu incerca insa sa ii iei pe toti in carca ta...ti-o iei rau:)...fiecare e alt infinit:)

DOAR NOI spunea...

@ Vavaly:


da... am preocupari pentru ca mi le doresc si lupt sa le implinesc. Cursul l-am gasit citindu-mi lista de bloguri, La teatru voiam sa ajung si am mers ieri si mi-am cumparat bilete. :) Cand iti doresti ceva cu ardoare, si lupti pentru ele - macar acolo putin - se implinesc. Totul e sa vrei...sa crezi si sa faci un pas spre visele tale. INDRAZNESTI SI AI SA VEZI. :)

@ Romeo Ruse:

Daa... multumesc mult. Nu, nu mai incerc sa ii iau pe toti in carca mea. Sunt unii carora le-am daruit putin din sufletul meu, si nici macar nu au observat. Am primit doar reprosuri ca nu am facut nimic sau insuficient... :) Iubire cu sila nu se poate...

Iti multumesc pentru ca mi-ai trimis filme, carti si am citit... si am crescut... si m-am linistit. MI_E BINE! :)