vineri, septembrie 16

Stiu ca va fi un final fericit...

Cata liniste exprima aceasta fotografie....

De abia astept sa finalizez unul din proiectele mele "marete" ... si sa ma linistesc. Imi doresc o mini vacanta... un weekend prelungit. Chiar daca a inceput scoala.... se poate. Il merit oricum.

Organismul meu da semne de oboseala... dureri sfasietoare de cap dupa atata efort intelectual. Imi doresc un final fericit si lacrimi de bucurie.

La liceu elevii mei sunt tare draguti... si isteti. Se lucreaza frumos cu ei. E cazul sa ma linistec si sa gasesc metode,dei de proiecte ingenioase cu ei. Vreau sa le predau lectiile super interesant si captivant. Oricum este foarte important pentru mine ca isi iau notite. Nu comenteaza. Bine, nici nu ii omor cu scrisul, darchiar scriu... si ingrijit pe deasupra. Bravo lor.

Mi-e dor de lectura.... de teatru...de iubire... de veselie si succes.

2 comentarii:

Aurelia spunea...

O altfel de abordare in comunicarea cu copiii este prezentata in aceasta carte: http://www.curteaveche.ro/Comunicarea_eficienta_cu_copiii_acasa_si_la_scoala_Editia_a_III_a-3-42
Am incercat sa o recomand si altcuiva, tot prof de bio, insa mi-a zis ca e prea complicat de aplicat.
Mi-ar placea sa aud, totusi, ca se poate! Sigur iti va placea cartea!

DoarEu spunea...

@ Aurelia:

Ma voi uita sa vad despre ce e vorba. Nu este vorba de comunicare... aici ma descurc bine, ci de a preda atractiv. Si uneori e intr-adevar greu... dar voi descoperi metode.

Multumesc oricum pentru informatie. :)

Imbratisari!