vineri, septembrie 9

Povestile mele plac :)

.....dar, se publica prin alte tari, pe alte continente. Poate e o provocare pentru mine sa invat limbi straine, eu care am fost antitalent la acest capitol. :) 

Dovada ca povestile mele prin...: 

"Buna ziua,
 
Redactorul nostru a parcurs putin din manuscris; ii place foarte mult.
In momerntul de fata nu putem promite nimic in ceea ce priveste tiparirea cartii pe costurile editurii, din cauza perioadei grele in care ne aflam.
Suntem afectati de criza si in situatia aceasta se pare ca sunt multe edituri.
Mi-as permite sa va propun ca – in situatia in care nu gasiti o alta editura – sa reluam dialogul peste o perioada de timp in speranta ca poate situatia ar fi mai buna..
 
Cu multumiri pentru intelegere si urari de bine,
XX "

4 comentarii:

KaBea spunea...

Si ce te facea sa crezi ca n-ar place?!Vreau sa te vad mai sigura pe tine,ai inteles!?Sigur ca plac,nu te indoi.Imbratisari si multe felicitari+mai mult noroc.

DOAR NOI spunea...

@ KABea:

Daca ar placea la adevarata lor valoare, s-ar indura cineva de mine sau de ele si le-ar publica. :)

Sa fie bine... sa se faca voia lui D-zeu.... si cu ele si cu mine.:)

Imbratisari si pupici magici.:)

Copiisimame spunea...

Nu doar ca plac, dar aduc bucurii celor care intra in lumea povestilor tale!! Matei indrageste carticica pe care i-ai oferit-o ca premiu, iar apoi mai stiu si ce bucurii ai adus in sufletelele micutului Dante si vavaly!!
Cu drag si admiratie,
Maria

DOAR NOI spunea...

@ Copii si mamici:

Maria, multumesc mult. Pupici pentru Matei si spor la lecturi frumoase. Imi doresc sa finalizez repede cu doctoratul (nu ma pasioneaza) si sa scriu din nou cat mai multe povesti. :)