vineri, septembrie 9

Pe un drum, care va coti in curand

Viata o poarta pe carari cu palmieri in care stau prinse dorinte care se bucura cand o zaresc. Este o femeie sigura pe ea, care stie ca rostul ei este sa educe... sa lase ceva pe aceasta lume. Povestile ei prind contur pe un alt continent. Vantul ii sopteste ca sunt oameni care o apreciaza pentru ceea ce face... pentru dorinta ei de a trai lucruri frumoase, pentru viata ei sociala, pentru dorinta de  a evolua, de a se autodepasi.

In curand, va crea o baza de date utila cercetatorilor. Acum, nu crede ca este in stare. Dar azi, chiar azi, va incepe munca serios.Va scrie 3 zile si trei nopti - ca in povesti, normal - si va finaliza o "opera de arta" asteptata si necesara stiintei. Nu realizeaza, dareste capabila sa faca asta. Este un pas important pe drumul vietii ei ce o va purta departe. In curand, va comunica in alte limbi, va avea alte asteptari.

Mai este putin si va deveni o MINUNE DE FEMEIE. Nu se va recunoaste. Pana si privirea va fi mult mai intensa, zambetul cuceritor si chiar vindecator... 
Va trece la o alta treapta a vietii ei. Va primi un om deosebit in sufletul ei.... vor creste impreuna... sevor armoniza precum pliurile unui acordeon. Vor fi o echipa puternica si vor implini dorinte. 

Ea se opreste. Este obosita si crede ca totul se va opri aici. O raza de soare ii da incet parul dupa ureche. O atingere atat de blanda ii aminteste de el. Zambeste. Degetul indoit opreste lacrima sa alunece din causul ochiului. O voce se aude: "Sunt ingerul tau. Mai ai putin. Inca 3 zile si trei nopti. Te vei elibera de chin si din stres. Este nevoie de tine. Este nevoie de ceea ce doar tu poti exprima. Apoi, vei pleca. Inca putin, draga mea."



2 comentarii:

KaBea spunea...

Orice ar fi,sa fie intr-un ceas bun!Pupici.

DOAR NOI spunea...

@ KaBea:

Asa sa fie. Pupici.:)