sâmbătă, septembrie 10

Iubire in soapte

In miez de noapte, printre randuri citite si pleoape ce isi cer in mod repetat dreptul la somn, primesc imbratisari. Simt cum dragostea e in sufletul meu, ma inconjoara cu bratele ei firave in aparenta, dar puternice si patrunzatoare. Nici macar lecturile nu sunt intamplatoare. :)

Sunt o fiinta iubitoare.... si Universul ma iubeste. Da, am inteles ca nu ma pot impotrivi iubirii. Totul se invarte in jurul dragostei ce o port. Energia iubirii este vie, puternica, magica. Se transforma in ganduri, cuvinte, imbratisari, soapte, sarutari, lecturi, viziuni. 

Cand iubirea a aparut in viata mea, cu teama am incercat sa accept ca o recunosc si ca da, ea este dragostea adevarata ce o asteptam de o viata. Ea a invins teama, a alungat-o definitiv din gandurile mele, si am descoperit dorinta si puterea de a face multe alte lucruri pentru sufletul meu. Este minunat! Sunt puternica, sanatoasa, vie si dornica sa invat muuuuult mai mult, sa fiu o FEMEIE DEOSEBITA pana la capat.

Nu-mi mai este frica.... totul se intampla cu un rost... atunci cand trebuie... atunci cand sunt pregatita. E frumos cand ti se recunoaste frumusetea din suflet. Este divin cand povestile leaga suflete si te ajuta sa descoperi oameni curati si adevarati. Magia locuieste in povesti!

Sunt pregatita pentru un nou drum. Ingerii sa imi fie pavaza si sa-mi calauzeasca pasii.... caci nu vreau sa ma clatin. Vreau sa fac ce trebuie sa fac, sa ajung acolo unde este nevoie de mine, sa nu pierd nicio secunda in zadar.

2 comentarii:

Brandusa spunea...

Frumos...adevarat ce spui :)

DOAR NOI spunea...

@ Brandusa:

Sunt trairi suuuperbe..:)