joi, august 4

my blog

blogul meu a scazut foarte mult in top. multi dintre vechii cititori au renuntat sa il mai viziteze. vin mereu altii noi. povestile mele sunt criticate asiduu de oameni care nici macar nu au incercat sa scrie o poveste. povestile mele sunt cerute de oameni din alte tari.... am trimis un manuscris in Venezuela, unui prieten scriitor. poate lor le plac mai mult. la ei editurile se misca. aici, totul se rezuma la Scufita Rosie si ce a fost scris acum ani. e mai usor sa se ocupe doar de traducere.

habar n-am daca sa merg inainte sau sa inchid aici acest episod al vietii mele?!

15 comentarii:

Alisandra spunea...

Nu.:)

DOAR NOI spunea...

@ Reve blanc:

:)

Sara spunea...

Mergeți înainte!... Scrieți frumos, din suflet frumos, pentru suflete frumoase... Cui nu-i place să nu vă citească! :)

DOAR NOI spunea...

@ Sara:

Bine ai revenit.
Multumesc mult de incurajare si sutinere,copil frumos!

pandhora spunea...

nu poti multumi pe toata lumea...
cei care iti apreciaza scrisul...exista si asta ar trebui sa conteze cel mai mult...
apreciere unanima...hmmm...nu cu aceast "balaur" s-au luptat toti cei care au lasat ceva cu adevarat frumos scris pe hartie?
depinde si ce anume vrei tu...sa faci ce iti place avand aprecierea chiar si a unui singur cititor sau s afaci bani din asta?ai vazut si tu "nu stiu cum" Steel marea scriitoare de romane siropoase di state...e super bogata dar ce valoare au scrierile ei?
ideal e sa castigi de pe urma talentului tau...si ti-o doresc cu dragul...dar...realitatea e diferita de dorintele noastre...
eu stiu ca tu nu te lasi...dar ai ca orice om momente cand iti vine sa fugi...
fugi o vreme...fa o pauza...si apoi...revin-o...
si aici si in real life sunt oameni care te asteapata...
te imbratisez >:D<

angels4soul spunea...

Daca tii blogul doar ca sa fii intr-un top... inchide-l! Daca sperai sa castigi bani cu blogu' - renunta! Daca vrei sa inpartasesti crampeie din sufletelul tau celor care au nevoie de asta... mergi inainte! Oamenii pot ajunge si intamplator pe blogul tau, dar nu-l vor citi decat cei pe care-i poti imbogatii prin ceea ce scrii. Tu hotarasti cat cantareste asta ...

DOAR NOI spunea...

@ Pandhora:

M-am facut gresit inteleasa.... :)
NU-mi doresc sa scriu pentru castig. E un hobby, atat. Doar ca am nevoie uneori de imbold, de a vedea ca sunt citita. Gresesc... stiu asta. De fapt nu am nevoie decat de increderea mea in mine. Atat.

Viata reala nu am abandonat-o. Intalnesc zilnic prieteni, dornici sa imi revada zambetul. :)


@ angels4soul:

Nuuuu... niciodata nu mi-am dorit sa fac bani de pe urma sentimentelor mele.... din scris.
Doar ca, aveam - si inca mai am (desi incerc sa ma detasez) - nevoie de o parere, de un gand, de un zambet, al oamenilor care trec pe aici.

Multumesc pentru vizita si pentur incurajare si pentru TREZIRE!

zambete si magie!

Rodica spunea...

e loc pentru toată lumea,Claudia...şi fiecare îşi are cititorii;nu te mai compara cu Scufiţa Roşie că acu' apare lupu'... :P

DOAR NOI spunea...

@ Rodica:

da ..asa-i. Sunt o nesuferita..si cer mereu atentie. Cine sunt eu? Un om oarecare. :)

Pupici magici!

Anda spunea...

Inainte, te citesc cu drag :) Recunosc, nu prea comentez, timpul e limitat, ma bucur ca reusesc macar sa citesc / rasfoiesc blogurile dragi. Nu renunta, Claudia! Pupici.

CORA spunea...

Hey! Lasa topurile! Pentru sufletele precum Sara merita sa continui!

vavaly spunea...

Daca ai sti cat de bine te inteleg in legatura cu faptul ca astepti incurajari si aprecieri. Uneori e greu sa ne autoevaluam si sa ne mentinem tot timpul parea buna despre noi.
Dar se mai intampla ceva...si anume VARA. acum multa lume petrece timpul afara, in vizite, in vacante. Exista mai putina disponibilitate pentru a sta la calculator. Eu am renuntat aproape de tot - mi-am dus laptopul la birou si acolo il las, seara nu intru decat pe marea fuga de la calculatorul de acasa , citesc cu viteza luminii ce ma trage de nas sa citesc dar greu imi mai gasesc ragazul sa mai las si un cuvant pe undeva. Nici noi nu prea am mai scris pe blog, e greu sa abordam subiecte serioase acum cand soarele ne cheama la joaca.
Nu descuraja si nu lua masura lucrurilor astfel. Ia-ti si tu un ragaz, poate iti va face bine putina detasare.
Te imbratisez cu drag si sa ai o luna plina de soare si frumusete.

DOAR NOI spunea...

@ Anda:

Daa... sigur voi continua. Blogul este "copilul" meu crescut cu drag. E locul in care am intalnit oameni... unii mi-au devenit prieteni, altii m-au facut sa sufar, dar asa am evoluat.

Multumesc ca imi esti alaturi. :)

@ CORA:

Sa stii ca ai mare dreptate. :) Asa voi face. :) Multumesc.

@ Vavaly:

:) NU stiu de ce sunt asa "dependenta" de vorbe, de "prezenta" unor oameni pe aici. De iesit,ies. Zilnic imi vad prietenii... :) Mi-as dori sa ajung cateva zile la Brasov. :) Sper sa reusesc. Pupici.

darul din inima noastra spunea...

Claudito,daca nu comentam nu inseamna ca nu te citim. Tu scrie, ca noi citim cu drag!

DOAR NOI spunea...

@ darul din inima voastra:

Multumesc mult. M-ati convins: sciru cu drag si voie buna.:)

ganduri senine si imbratisari optimiste!