duminică, august 28

Iubire descurcată şi eliberată. Iubire vie şi voioasă


Deretic prin suflet şi găsesc dorinţa de a iubi. E puţin sugrumată şi-mi cere să o eliberez măcar câteva secunde. Mi-e teamă să accept. Mă va prinde şi nu sunt pregătită. Nu vreau să sufăr. Nu vreau nici să fiu îndrăgostită. Mi-e efectiv frică de puterea hipnotizatoare a iubirii. Poate m-aş risca, dacă aş avea cum să aflu finalul. Vreau o dragoste pentru o viaţă. Vreau dimineţi pline de optimism şi zâmbete. Ştiu că nu e uşor, dar nici imposibil. Am ascuns această dorinţă în cel mai dosnic sertar al inimii. Atriul drept, etajul 25, cândva... un domn vesel, va descoperi dragostea-mi ascunsă. Va fi a lui, va fi a noastră. Va creşte ca Prâslea cel Voinic şi va rodi...

Frumuseţea vine din interior. De ce? Pentru că acolo stă ascunsă dragostea sau dimpotrivă, ura. Oamenii care iubesc, necondiţionat, viaţa... frumosul, soarele, zâmbetul.... sunt senini ca zilele de vară. Cei care urăsc şi sunt invidioşi au riduri desenate pe chip... ce sapă adânc distanţa dintre ochi.

Mi-e teamă să iubesc... deşi, descopăr pe zi ce trece că am nevoie să împărtăşesc dragostea ce-o port cu cineva special. Cât va mai dura până mă voi vindeca de spaima iubirii? Unde-mi este curajul plecat? Când se va termina plata răutăţilor pe care le-am făcut într-o viaţă anterioară?

Simt că mor în fiecare zi puţin câte puţin... Doar un prinţ mă poate salva. Va sosi el oare?

10 comentarii:

Monica spunea...

heeeii, nu mai gandi atat, lasa te purtata...:)

DOAR NOI spunea...

@ Monica:

Ma las purtata... traiesc... insa nu pot sa nu gandesc. Ce isi face omul cu mana lui... conteaza. :)

Pupici. :)

vavaly spunea...

Iubirea vine cand nu o chemi si pleaca cand ti-e mai draga... iubirea statornica insa, aceea care sa numai plece de la usa ta e cel mai greu de gasit... dar asteptarea indelungata de obicei merita .. te face sa aduni experiente de viata care sa te duca acolo unde iti doresti.
Va veni si la tine in pasi de dans si cu zambetul pe buze, vei vedea.

Rodica spunea...

Claudia,bărbaţii sunt simpli,iar tu prea îi complici venirea.Lasă-l să vină,să te smulgă din tine şi să te ducă departe,lasă etajul 25,poate are fobie de înălţime!
De obicei,ceea ce îţi doresc obţin!Şi gata!
Şi termină cu frica,ori vrei,ori nu!Da?

DOAR NOI spunea...

@ vavaly:

Eu nu mai chem si nu mai astept. doar exprim ce simt, si descriu "iubirea" in care oricum nu mai cred. atat. si nu sufar... m-am obisnuit... m-am impacat cu starea...

@ Rodica:

:)) Eu nu vorbeam de barbati... ci de un "barbat special"... barbati e usor sa gasesc.... :))

iar frica... of, e frica de "barbat nepotrivit"... :)

o saptamana voioasa!

Anonim spunea...

si barbatilor le e frica ....
de exemplu cum ca ar fi cam nepotriviti, si cam nrspeciali.Si-au luat motan cum iti placea cu ani in urma si tot felul.. fac sport dar tot nu slabesc,zimbesc in fiecare zi in fata oglinzii dar tot li se pare ca arata tamp oricate exercitii ar face . Esti greu de multumit si pace. Dar noi te placem si te iubim in tacere. Nu dispera si lasa si tu stacheta mai jos

DOAR NOI spunea...

@ Anonnim:

Dragule Anonim,

Multumesc pentru zambetul iscat. Citind randurile tale,am impresia ca sunt de-a dreptul fara suflet. Nu e vorba de silueta. Culmea este ca, barbatii din viata mea au fost bine facuti din punct de vedere al greutatii. Dar partea cu frica.... hai da-o incolo. Vezi?! Acum intelegi de ce astept un print... :)

Se pare ca nu macunsoti foarte bine. Stii ca nu suport pisicile, nu? :))

Zambete si bucurii. :) Ganduri bune. Multumesc pentru vizita si pentru zambetul adus. :)) A fost unul colorat,cu pofta si multa viata. :) Multumesc. :)

DOAR NOI spunea...

@ anonim:

Nu disper... :) doar ca dezamagirile m-au facut sa ma tem.

Multumesc ca "ma iubiti". (vorbesti in numele gastii de la bloc?).

Nu ai idee cat de putin cer de la un barbat... si nu ai idee ce fericit va fi sotul meu sau cel ce-mi va fi alaturi in viata (nu tin sa primesc un alt nume; sunt mandra de al meu).

Spor in toate cele bune! :)

Anonim spunea...

nu este vorba de gashca de la bloc ci de echipa Eu si Tudorel cel flocos care le primeste pe coaja toate rautatile pe care le spui si le aude toate pe care n-ai sa le auzi.Sufera cu ochii inchisi,ca mine , dar cu ei deschisi.El toarce ,eu mormai.Cit sa accepti si tu.Nu lasa stacheta atit de jos

DOAR NOI spunea...

@ Anonim:

ha ha ha.... salutari lui Tudorel. Ii daruiesc un Whiscas.... "prietenii stiu de ce ce". :)


Cat despre stacheta.... afla ca nu e jos deloc. Putini au putut-o sari. :) De fapt cred ca toti s-au impiedicat. :))

O zi magica. :) Nu uita zambetul, da? :)