miercuri, august 31

Dezvoltare personala



Cum mi-era dor sa mai cresc, am participat la un curs de dezvoltare personala, desi inima plangea dupa imbratisari, iar buzele ardeau de dorinta unui sarut patimas.

Am depasit tentatia de a renunta la curs in favoarea iubirii, si am mers sa o revad pe Delia Muresan, venita taman de laCluj pentru a ne "creste" inca putin.

Am revazut patru prietene dragi. Ce mica e lumea si cum am putut salva astfel timp. :)

Azi ma dezvolt cu magie... stiu (tot Delia m-a invatat) ca visele se pot implini.

Detalii SCHIMBARE POZITIVA.

Nu stati pe ganduri. ACTIONATI! ZAMBITI. TRAITI. IUBITI. VESELITI-VA. DARUITI. AJUTATI. PRIMITI CE VI SE OFERA.

Imbratisari si gandurile cele bune zboara (sau zburda) spre voi, cititorii blogului meu.

sa fie verde in sufletul meu, imi doresc. :)


8 comentarii:

Rodica spunea...

gând la negând....tocmai vorbeam azi cu o prietenă despre cursurile astea....dar nu mai zic nimic,ups!

DOAR NOI spunea...

@ Rodica:

Spune... orice ar afi: bun sau rau.:)

Rodica spunea...

Mi se pare o mare prostie,'modelarea' asta,gen şedinţă pe stadion.În care X-ulescu ştie şi vede mai bine viaţa,ca un guru...şi le revelează oamenilor adevărul despre ei înşişi.E ascultat cu obedienţă şi cu admiraţie,că doar are carismă.
'Ei' ajută pe toată lumea,însemânând că cei ce le calcă sala sunt inadaptaţi/plini de frici/neîncrezători/neştiutori?!Poate că or fi!Şi ce?Cursurile alea trezesc oamenii?Şi dacă o fac,spre ce-i îndreaptă?
E mult de spus,mi se pare o găselniţă de luat banii celor care ori n-au ce face cu ei şi li se pare trendi,ori sunt disperaţi şi caută în locuri nepotrivite!
Bineînţeles,părerile sunt împărţite.Eu sunt în baricada celor care cred că dacă nu m-am dezvoltat acasă-în familie,la şcoală,prin lectură,în mediul social,prin experienţă,sau cu ajutorul genelor....'dezvoltarea' nu poate veni în şedinţele lor.

DOAR NOI spunea...

@ Rodica:

Am inteles inversunarea ta. Educatia din familie, scoala, determinata de lectura nu o poate da nimeni.

Te inteleg.

Dar aceste sedinte nu au fost nicidecum de genul celor descrise de tine (nici eu nu le suport pe acelea "fantastice"). S-a vorbit doar de a gasi puterea interioara sa faci ce simti, sa crezi ca visele tale sunt ale tale si nu sunt prostii. Ceva simplu... :)


Zambete, pupici, voie buna, bucurii si impliniri. :)

Rodica spunea...

De ce e nevoie să plăteşti pe cineva să-ţi spună asta?Asta e 'neînţelegerea' mea!Că nu-mi spune că aceşti 'dezvoltatori' sunt medici fără de arginţi!
Ei,lasă-mă oe mine,dacă te ajută e perfect!Eu aş sta în ultima bancă şi aş cârcoti şi m-aş pune pe-un râs,molipsitor.Cunosc reţeta!

DOAR NOI spunea...

@ Rodica:

Uneori e nevoie sa o auzi din exterior... sunt momente in care nu te poti auzi.... :)In fine... :) Fiecare cu parerea lui. :)

Anonim spunea...

AM 2 INTREBARI
CU CINE TE SARUTI?
DACA TE PLANGI DE SALARIUL MIC,ACESTE CURSURI CU CE LE PLATESTI?RODICA ARE DREPTATE!!!!!!!!

DOAR NOI spunea...

@ Anonim:

Esti putin indiscret, ca sa nu spun obraznic si penibil.

Ma sarut cu cine imi place. :))

Da, salariul este mic, dar stiu sa chibzuiesc banii. Te-ai gandit ca poate aceste cursuri au fost gratuite? Nu. E prea greu sa gandesti uneori. Te-ai gandit ca pe langa scoala mai am si alte surse de venit? Nu, e prea sa gandesti.

Hai... zambeste si fii fericit.

Fiecare are dreptatea lui.
:))