miercuri, iulie 13

Renunţare. Sunt o laşă!

Dupa filtre ca si cand as fi intrat la SRI, nu doar sa fiu testata asupra cunostintelor... dupa reguli de ordine interioara tampite si negandite, au venit subiectele. Trecusera deja doua ore de cand ne tot chinuisera cu declaratii completate, reguli citite si semnaturi ca am inteles ce facem.

Subiectele nu au fost grele. Insa, am fost nesigura pe mine la doua dintre ele, de fapt nu stiam sa scriu cuvant cu cuvant ca in manual. Asa ca, dupa chinuri ganditoare "sa plec, sa raman, sa plec, sa raman" am decis: PLEC. Cu orice risc!

V-am dezamagit, stiu. Dar am ales ce am simtit ca e mai bine pentru mine. :)


Multumesc pentru sustinere tuturor!

8 comentarii:

Brandusa spunea...

Tu stii ce e mai bine pentru tine...si nu dezamagesti. Pe mine nu, de ce ai face-o?!
Uneori nici nu stii de ce alegi ce alegi, dar o faci.
Pup si imbratisare !

DOAR NOI spunea...

@ Brandusa:

da... asa e. doream sa fie bine. dar poate alegerea facuta imi va aduce binele dorit.

Anda spunea...

Claudia, uneori iti trebuie mult curaj sa poti fi las ;) Eu te admir ca ai curajul sa fii tu insati. Te imbratisez, cu drag.

DOAR NOI spunea...

@ Anda:

Da...cred ca ai dreptate. M-am mai linistit cand am aflat ca si alti colegi de la alte specialitati au iesit.

Credeam ca sunt eu laşă... dar într-adevăr a fost dificil.

Mulţumesc pentru încurajare!

KaBea spunea...

Lasa,clar nu esti.Dar n-am inteles de ce trebuia sa scrii cuvant cu cuvant din carte,ca doar se presupune ca trebuie sa gandim nu alte cele.Stai linistita,nici nu se pune problema ca dezamagesti si te inteleg,multa,prea multa lume e in aceasta situatie si multi care renunta la aceasta meserie.Sunt un exemplu.Te pupic dulce.

DOAR NOI spunea...

@ KaBea:


Nu vreau sa renunt la meserie. Faptul ca am avut alternativa de a-mi folosi nota din anii anteriori mi-a dat "curajul" de a iesi.

Meseria imi place...

La biologie nu prea poti sa scrii ca bolile hipofizei sunt gripa si hepatita. :))

MARIAN B spunea...

Nu ai dezamagit pe nimeni, sau cel putin pe mine nu. Poate erai lasa daca nu te inscriai sau nu te duceai macar pana la "locul faptei". Daca tu te simti bine cu tine dupa o chestie d-asta, atunci e ok. Probabil randurile cu "sunt o lasa" le-ai scris si dupa oboseala si stressul de la un examen totusi. Stiu de la tine ca , din cauza concursului asta, nu ramai fara job si asta e singurul lucru care conteaza, parerea mea. Bafta in continuare, o zi faina

DOAR NOI spunea...

@ MARIAN B:

Mulţumesc mult de tot! Oamenii judecă. Chiar dacă nu au scris pe aici, unii (cică prieteni, oameni care vor să-mi stea alături) mi-au închis telefonul zicând: "ai făcut atâta vâlvă degeaba". Alţii, mi-ai trimis mail: " dacă ai făcut asta, dacă ai gândit doar ănseamnă că nu-ţi mai doreşti să faci asta". :)

Nu înţeleg de ce judecă ei... nu am cerut de mâncare nimănui... am învăţat şi m-am chinuit singură.

Mii de mulţumiri că mă citeşti şi după o fugă din faţa unui examen... deşi era dreptul meu, face parte din regulament. :))