vineri, iulie 29

Aproape final de zi

O zi bogata, pot spune.

Plimbare prin Cismigiu...

Reincarcarea bateriilor intr-o biserica (Coltea) si manastirea Radu Voda.

Interviu la Aca-demia Group.

Postarea pe blog, in partea dreapta, a reclamei unui site de fotografie. Baietelul, personaj principal, e adorabil. E "prietenul" meu de facebook.

Finalizarea romanului "Doamna Bovary" de Gustave Flaubert. M-am indragostit putin de limba franceza si de romantismul vremurilor.

ca tot a venit vorba despre franceza, am primit si o scrisoare frumoasa de la un copil care s-a "indragostit" de mine, citindu-mi blogul intr-o seara de iarna. Am facut efortul de a-mi aminti franceza mea precara.

Am fost anuntata ca cineva vrea sa ma vada in august, ca sa stie ce a pierdut. "Hei, nu poti pierde ce nu ai avut!"

Maine program plin din nou... si va fi o seara cu o cafea luuuuuunga si povesti despre Viena si iar Viena si vise de calatorie... si lecturi... pasiuni interesante... de abia astept.

Pentru ca sunt un copil ce se rasfata, am norocul sa fiu trezita dimineata de o voce vesela: "trezirea, iepuras! nu fi puturos!" ha ha ha.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Copil rasfat ce esti!

DOAR NOI spunea...

@ Anonim:

Cam sunt... si asa imi place. Uneori primesc chiar fara a cere. :) Adesea mi se pare ca sunt prea copilaroasa.... saptamana aceasta am avut 3 iesiri, cu pustoaice de liceu. ;) Ma intreb? daca ele ma cauta, desi stiu ca sunt profa,inseamna ca sunt "copil" sau adolescenta, poftim.

:)

Multumesc de vizita... oricine ai fi!

New Sensations spunea...

:P Imbratisari!

DOAR NOI spunea...

@ New Sensations:

Pupici si imbratisari voioase!

Alisandra spunea...

Stii ce-mi spunea candva o persoana speciala?

"Admiraţia naşte dragoste, ştiai? Dragoste ingenuă, nu cred că cineva ar interpreta altceva. Dar e dragoste în formă pură; în cea mai pură formă a ei; inocenţa. Aş fi fericită să văd că am stârnit un atare sentiment. E mai presus de cuvinte."

DOAR NOI spunea...

@ Reve blanc:


Iti multumesc. :)