sâmbătă, iunie 11

Meserie adorata, zambete, dragoste... se transmit pana la voi?
sa cresteti frumosi, dragii mei!
sa zambiti asa cum am zambit impreuna.
sa va ingrijiti sufletele si sa fiti buni!

veti ocupa un loc special in sufletul meu! ma voi ruga sa ajungeti departe.... departe... departe. zambete si bucurii, copii isteti si veseli!

o eleva mi-a scris pe facebook: "Nu mai vin la ore d`voastra de bio, v`am asteptat toata seara , la banchet, nu ma asteptam ca nu osa veniti. Va tot confundam cu o fata de la 8 A. Ne doream (8e) sa ne fiti alaturi in ultimele noastre clipe petrecute impreuna... Poate ati avut ceva mai important de facut. Oricum nu va las asa usor, nu uitati ca mi`ati promis ca mergem pe plaja:d."

m-am amuzat teribil....

7 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

New Sensations spunea...

Ha! Ce dragut! >:D:D<

DoarEu spunea...

@ New Sensations:

Multumesc! Pupici voiosi si imbratisari spornice!

Brandusa spunea...

Se...simteeeeeee. Da, se simte !

DoarEu spunea...

@ Brandusa:

Multumesc mult de vizita si pentru parerea ta sincera. :))

Toate cele bune sa se adune!

Je ne rêve plus. spunea...

hmm. Ce frumoasa esti!:)
Pupici:*

DoarEu spunea...

" Je ne reve plus:

Daa...pe zi ce trece mai frumoasă... şi mai gingaşă (zic unii şi alţii). Ha ha ha.

Pupici voioşi!