vineri, mai 6

despre ieri si despre azi

legea compensatiei exista. in ciuda vremii de ieri - oribila (desi prin tara imi spuneau prietenii ca a fost si soare si nici nu a plouat) - am avut o zi de aniversare superba. mesaje si urari frumoase, surprize minunate si emotionante. la scoala, cei mai golani dintre elevii mei, si-au amintit ca este ziua mea, si mi-au cantat si mi-au facut urari din inima. m-au impresionat.

am primit doua colete, care au numere in care apare in mod repetitiv cifra 5.

a fost ziua in care programul meu este super aglomerat. pe langa asta, am avut organizate "Zilele scolii", adica in intervalul 12 - 14, portile scolii au fost larg deschise pentru parinti. si au venit. bineinteles parintii copiilor care si invata, deci se ocupa de educatia lor. si mi-au spus ca am multa rabdare (recunosc ca rabdarea mea scade, treptat treptat).

am avut o zi in care povestile m-au urmarit. alte povesti vor fi inregistrate la Itsy Bitsy... si prin amabilitatea unei mamici prietenoase, care a facut reclama adevarata cartii mele cu povesti, am trimis doua carti spre copii. :) povestile mele sunt apreciate, placute, citite, comentate. e un pas MARE in viata mea.

seara a fost de vis. am primit un tort in forma de inima - de la mama - si unul cu desene animate - de la sora mea. am petrecut alaturi de oameni sinceri, minunati, prietene dragi, care imi spun mereu adevarul.

azi am participat la un simpozion intitulat "Scoala de azi, Scoala de maine". am aflat lucruri noi, interesante.

sa mai spun ca sunt trista ca azi a fost soare, iar ieri nici macar o raza? off... nu are rost.... dar sufletu-mi plange...

4 comentarii:

Carpe Diem spunea...

ploaia inseamna bogatie...bucura-te de racoarea de care beneficiezi acum, mai tarziu cand se incinge tot betonul Bucurestilor, nu mai ai loc de respirat...
Ma bucur pentru tine oricum, ca ai avut atatea surprize placute, si nu pot sa nu-mi amintesc faptul ca la ultima mea aniversare impreuna cu fosta mea sotie, ea (cea pe care o iubeam) a uitat complet de aniversarea mea, i-am adus aminte eu dupa 3 zile ca a fost ziua mea de nastere...dar asta e, cel putin s-a dus, e doar o amintire...

DOAR NOI spunea...

@ Carpe Diem:

Ieri, am aflat ca un coleg, profesor de sport - stii ca acesia sunt plini de viata si glumesc mult (si bine) - este sarbatorit si el. I-am spus ca dansul e de vina pentru ploia torentiala... si mi-a zis ca sunt mica, ca nu stiu nimic... ca ploaia = bogatie si sa joc la LOTO. Ca eu mereu ma plang. :))

Cat despre incidentul tau cu sotia... trist. Eu stau bine aici... inca fostii prieteni isi amintesc de ziua mea. :))

Andreea spunea...

Cum ar putea sa planga un suflet frumos?

Multumim, Claudia! Ne-ai bucurat sufletele azi!

DOAR NOI spunea...

@ Andreea:

Ma bucur ca am reusit sa va bucur!

Da... eu sunt dependenta de vreme si de cuvinte frumoase. Daca ma poti mustra folosind cuvinte dragute, sun fericita! :))

Ganduri senine.