joi, ianuarie 6

DAŢI ŞANSĂ UNUI ZÂMBET!



Paul Daniel Nagy, in varsta de 7 ani, bolnav de Linfom Malign Hodgkin stadiul 3 (un cancer al sangelui), care va avea nevoie de un transplant de celule stem in Italia. Detalii despre baietel puteti gasi pe site-ul
Acesta a fost mailul primit. ce am făcut eu... am dat mai departe. Dacă fiecare am dat 10 lei, şansele ca acest copil să-şi redobândească zâmbetul au crescut. Am trimis şi la ziare (vă spusesem că este o meserie în care cred şi mi se pare nobilă). Am primit un răspuns. Acesta:

"Va rog rugati pe mama baietelului sa imi scrie un mail personal pentru a putea publica un anunt in Ζiarul Lumina - Editia de Banat. Va multumesc. cu respect, Cosmin Olinici, director general publicatiile "Lumina"

Cea care se ocupa de cazul puştiului zâmbăreţ, cu ajutorul Iulianei care a sunat la Libertatea, au reuşit să îi convingă să facă public cazul în numărul de sâmbătă al ziarului "Libertatea".

Facem o faptă bună? Ne încumetăm?

Vă mulţumesc enorm! Să ştiţi că nimeni nu zâmbeşte mai frumos, mai cald, mai senin, mai sincer ca un COPIL!

4 comentarii:

Elena spunea...

Mi-am pus sufletul de mama inainte de toate si am facut cel mai rapid lucru care imi era cu putinta, publicand povestea micutului pe blog, insa de data aceasta in varianta italiana......nu se stie niciodata. Eu cred ca impreuna vom reusi.

DOAR NOI spunea...

@ Elena:

Nu am cuvinte sa-ti multumesc. Pustiul va fi operat la o clinica de acolo. Pe 1 februarie va fi dus acolo. Daca vrei mai multe detalii,imi spui si postez. :)

Hai sa fim ingeri anul acesta! Doamne ajuta!

Răzvan Ciule spunea...

Va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune si pentru ca sunteti alaturi de noi in incercarea de al ajuta pe Paul sa zambeasca din nou. Ma rog Bunului Dumnezeu sa va rasplateasca cu sanatate, pace, bucurie si mantuire.

Cu respect si recunostinta pentru gestul de iubire si omenie aratat fata de acest copilas, va multumeste dintru adancul sufletului, Razvan Ciule.

Un tanar student teolog, voluntar la Asociatia Alexandru Damian si administrator tehnic al site-ului lui Paul. http://www.paulnagy.ro/

Ps Va rog sa imi trimiteti un E-mail pe adresa de e-mail prezenta pe site-ul lui Paul cu datele de contact a le domnului Cosmin Olinici.

DOAR NOI spunea...

@ Razvan Ciule:

Eu va multumesc ca ma invatati sa fiu OM, sa daruiesc si sa iubesc.
As vrea sa pot face mult mai mult... si am sa incerc sa fac tot ce imi sta in putinta.

Am sa va trimit datele de contact.

Zile binecuvantate!