miercuri, iulie 21

daca as castiga...

oare cum ar fi sa castig suma de 92.000 de lei? interesant! (este suma pusa in joc de catre "ADEVARUL"la "Fluturasul de salariu"). oare ce as face cu ei, m-ati intreba.
am un vis - unul nou vreau sa spun. vise am o multime, notate si bine creionate.
daca as castiga bani, as face o carte de povesti in scriere Braille. m-am trezit cu acest gand duminica spre luni. nu am stat cu mainile in san. am intrat pe ANVR -Asociatia Nevazatorilor din Romania - asta dupa ce am descoperit un articol impresionant in Dilema Veche din 18 februarie 2009, scris de Ruxandra Tudor si avand ca personaj pe Mihai Dima, redactor sef - nevazator, la revista "Litera Noastra" - si am lasat trei mailuri. Am zis sa fie ca in povesti: trei cifra magica - va amintiti cu de trei peste cap si s-a transformat in musca, da? Pana acum, nu am niciun raspuns.
Nu am pretentii financiare. Banii obtinuti din vanzarea cartilor sau audiobook-ului - depinde ce varianta este preferata - sa fie donati fie asociatiei, fie altor fundatii pentru oameni cu deficiente.
ce frumos ar fi!
e un vis tare drag mie...
ce credeti, il voi realiza? Doamne ajuta!

4 comentarii:

Carmen Muşat Coman spunea...

Asa sa fie!

Si eu tot pe editarea cartilor i-as cheltui. Pai ce vis mai frumos ca acesta, nu?

DoarEu spunea...

Asa sa fie!
Multumesc mult... toate cele bune sa se-adune!

Mihai Cuza spunea...

Este una dintre cele mai bune postari pe care le-am citit vreodata. Esti un lider! Daca as putea darui oamenilor o singura calitate, ar fi aceea de a nu parasi niciodata scena unui obiectiv (dorinta, vis) fara a face imediat ceva in vederea realizarii lui. Te felicit si-mi doresc o lume dupa cum si-o doresc oamenii ca tine!

DoarEu spunea...

Multumesc!
Imi doresc din suflet sa-l implinesc.
Saptamana viitoare voi suna acolo sau chiar ma voi duce personal!

E ceva atat de util...
Am cunoscut o astfel de fetita nevazatoare, mi-a fost eleva, dar a avut sansa sa aibe parinti care s-au ocupat de ea, i-au citit enorm...

Vreau sa le ofer aceasta sansa si micutilor care au nevoie de povesti, dragoste, atentie...