vineri, decembrie 3

strigat de ajutor pe mail

salut, stiu ca nu am mai vorbit cu unii dintre voi de multa vreme!

Va contactez pentru a va intreba daca vreti acum de Mos Nicolae sa facem o surpriza copiilor de la sectia de oncologie Fundeni!Acolo ajung cu adevarat cazuri disperate, acolo copii se lupta intre viata si moarte, acolo parintii isi dau ultimii banuti pentru a mai lua o doza de citostatic pentru puiul lor, sau pentru a mai recompensa personalul prost plastit. In mod cert nu mai au resurse pentru o jucarie, sau o mica atentie, care sa vina din partea Mosului.........

Toti am fost copii, si stim cat ne bucurau micile daruri, chiar daca eram constienti de greutatile cu care se luptau parintii nostri, hai sa venim in ajutorul Mosului, sa daruim parintior un zambet din partea copiilor. Deja am strans cu niste prietene cateva pachetele care contin fructe si jucarii pentru copii, dar din pacate acum in sectie sunt 35 de copii internati si noi avem doar 24 de pachetele. Cine vrea sa dea o mana de ajutor si se simte inspirat sa faca un gest in aceasta directie, contacti-ma pe e-mail sau telefon.

Salutare tuturor, va scriu pentru ca vreau sa va inspir sa facem o fapta buna!De Mos Nicolae, impreuna cu cateva prietene vrem sa mergem la copii din spitalul Fundeni, sectia oncologie, acolo unde se dau cele mai grele si mai dureroase lupte cu moartea.Unii reusesc sa castige acest razboi, altii din pacate nu.........oricum e greu pentru toti, dar cand toti banii parintilor se duc probabil pe citostatice ca sa isi salveze pruncii, sau pe recompensat personalul medical prost platit, imi imaginez ca nu mai exista resurse si pentru Mos Nicolae.Toti avem tendinta de sarbatori sa ne uitam si catre cei nevoiasi, dar cum ar fi ca anul acesta sa daruim parintilor poate ultimul zambet pe care il vor vedea pe chipul copiilor lor, in timp ce se joaca cu jucarioara primita de la Mosul!

Pe sectie sunt acum internati 35 de copii, deocamdata avem doar 24 de pachetele care contin fructe si jucarii, daca va inspira sa participati si voi.

oanyxyz@yahoo.com

4 comentarii:

Iuliana spunea...

Frumoasa initiativa! Acesti copii au atata nevoie de iubirea noastra!

Pupici.

DoarEu spunea...

@Iuliana:

Da... eu nu stiu daca rezista sa-i vad... mai ales acum, cu sufletul in pioneze!

Iuliana spunea...

Am contactat-o aseara pe mail pe oanyxyz@yaho.com si astept raspunsul ei, pentru a stabili cum ne intalnim, deoarece am si eu cate ceva de pus la pachetelele pentru copilasii de la Fundeni.

E intr-adevar foarte impresionanta imaginea unor astfel e copii... Pentru tine, la acest moment nu cred ca este ceea ce iti trebuie sa vezi...

Doamne ajuta!

DoarEu spunea...

@Iuliana:
Colac peste pupaza sunt si racita!
Am vorbit aseara cu ea; este initiativa ei si are o asistenta acolo care le va inlesni intrarea.

Pupici!