marți, decembrie 21

shopping si greutatea mea

Buna foarte dimineata!

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la .... cum voiam sa ajung a doua Raduleasca (si am scris o carte, urmeaza a doua in curand- ha ha ha), o alta Andreea Marin ( care mi-a scris - ea sau secretara - si continua sa-mi trimita mailuri de sarbatori)... pana cand am inteles ca eu chiar sunt mai mult, si pot deveni mai mult. Macar am finalizat o facultate spre deosebire de Raduleasca... desi o diploma nu ma face fericita, dar o am.

Nu prea am dormit decat 3 ore... am citit Marquez... despre vise intortocheate si parole in relatia de iubire (mi-a placut), moarte si viata, eu si cea din oglinda... etc...

ieri, liderul de sindicat mi-a daruit bonurile cadou de la sindicat (sa nu ma mai plang ca nu beneficiez dupa faptul ca platesc cotizatie): trei bonuri, fiecare a 10 lei. ce sa-mi iau de ele? clar bomboane.

pe seara, am pornit cu mama la shopping. nu mai facusem de mult asta impreuna. am vazut o fusta frumoasa. mama, care si-a dorit fete, iar eu sunt cea cu fustele - sora se machiaza mai mult, mai frumos - a sarit bucuroasa sa probez. ii spune vanzatoarei ca sunt foarte slaba si nu crede ca va gasi masura mea. primesc fusta. o probez. vanzatoarea ma priveste si-mi spune: "dar nu esti slaba deloc. ai forme! ce as vrea sa fiu si eu asa!" ma schimb. cand ies, domnul de la standul de alaturi, comenteaza: " aa... pai trebuia sa iesi sa te vedem si noi". mama rade, fericita ca are asemenea fata "top model". (cum era melodia aceea: "am cu ce ma... am cu ce...").

:) da, stiu ca trebuie sa mai pun cateva kilograme pe mine... am 48.7 kg acum. hai ca nu sunt asa slaba!

4 comentarii:

ajnanina spunea...

si pana la urma ai luat fusta?
si bomboane? :)

DOAR NOI spunea...

@Ajnanina:

daaa.... am luat fusta (si e atat de sexy si de frumoasa)... si bomboane clar voi primi in runda a doua. :)

Iuliana spunea...

Sa o porti sanatoasa pe fusta si sa le mananci bucuroasa pe bomboane, atunci cand le vei primi! :)

Sa stii ca esti delicata, nu slaba! Si esti frumoasa!

Pupici.

DOAR NOI spunea...

@Iuliana:

Muuultuuumesc! Da...fusta e ff frumoasa... voiam de mult modelul asta. vazusem eu la o tipa unul din cursurile de scriere. :)

:) Pupici cu drag si imbratisari cu mare drag! Toate cele bune sa se adune... azi in zi speciala pentru tine.