duminică, decembrie 12

cadoul potrivit pentru perioada sarbatorilor ce se apropie







vreau sa fiu de folos... poate din cei care citesc blogul sunt tentati de un astfellde obiect de arta pe care il poate darui cu dragoste si spre folos. datele le-am primit pe mail de la o prietena.


"Doamne ajuta,

Daca aveti in intentie sa faceti cuiva un dar de suflet si cu totul impresionant, ati putea sa-i oferiti o icoana pictata. Munca, migala si sufletul pe care un pictor le pune in slujba pictarii icoanei, ies la iveala usor.

Va invit sa vedeti atasat cateva imagini ale icoaneler pictate pe lemn de sotia mea, Antonela si, daca va vor convinge, va rugam sa nu ezitati a ne contacta pentru a lasa o comanda. Icoanele sunt pictate pe lemn, esenta tare de tei, culorile tempera si pigmentii sunt de cea mai buna calitate. Icoanele sunt protejate de vernis si pot fi innobilate cu foita de aur. Reprezentarile pot fi cele clasice, de exemplu icoana Maica Domnului cu Pruncul, insa executia va fi una de exceptie. Iar daca persoana careia ii faceti darul poarta nume de sfant, atunci nu ezitati sa-i faceti o surpriza daruindu-i o icoana cu protectorul sau protectoarea sa.

Observatie: Imaginile atasate nu sunt prelucrate electronic, ci sunt luate direct din atelierul de lucru.

Cu stima,

Antonela & Daniel Ilie

Tel.: 0766.432.724

2 comentarii:

karina spunea...

Superbe..nici nu stiu daca cineva ar putea prelucra electronic asa ceva... sunt superbe

DOAR NOI spunea...

@Karina:

Da..chiar sunt SUPERBE! De aceea le-am si postat.. poate ii ajut cumva.... :)

Cele bune sa se adune!