miercuri, noiembrie 10

rasfat pentru sufletu-mi luminos


nu am mai avuut de mult o zi asa plina... plina pentru mine, cu mine...
m-am trezit linistita, impacata cu mine si cu sufletul meu. mi-am baut cafeaua linistita, dar intre timp masina a spalat vreo doua ture. pentru ca soarele ma indemna la munca, am aerisit, si am aspirat si scuturat, si am inchis frunzele - care se tot invarteau in jurul meu ametite si nehotarate, disperate si tematoare - intr-o temnita, numita "punga de plastic". au luat-o gunoierii.

am citit muuult si cu folos dublu: o data pentru infrumusetarea spiritului meu, inca o data pentru cea care asculta cu drag ceea ce citesc.

am ascultat muzica si am gatit. ceva ciudat pentru mine. mai ales ca am fost singura acasa! dar am mancat frumos, in tihna, si am multumit pentru aceasta zi linistita.

la ora siestei, am scris finalul unei povesti pentru copii. :)

a fost o zi calma, pentru ca asa am vrut-o... o zi in care mi-am incarcat bateriile. de fapt, ar fi trebuit sa ajung la scoala si sa fac cerere de exmatriculare pentu o eleva batausa. dar, si maine este o zi. erau mai multe in plan, dar au picat ca mustele in fata spray-ului Raid... sau ca popicele atinse de minge. foarte bine, toate se vor rezolva cand le va sosi randul. ce atata graba si lipsa de respect pentru sufletul meu luminos?

imi doresc o vacanta.... doua - trei zile... sa stau si sa tricotez si sa ascult muzica si sa vad un film bun cu laptopul in brate... si sa visez ca toate visele se indeplinesc in curand...

3 comentarii:

New Sensations spunea...

frumos :). Si eu vreau sa merg la munte. Sa fie frig, si sa stau intr-o cabana calduroasa, unde sa vad un film si sa beau ciocolata calda...ce zi calma...[vis :)]

darry.anna spunea...

Sa citim pe indelete o carte si sa crosetam cu ochii mintii firul naratiunii.Ce poate fi mai placut!Ah! unde-s vacantele de vara de altadata cand ,,devoram,, cartile din biblioteca verisoarei mele.

Lectura tihnita si placuta!

DOAR NOI spunea...

@New sensations:

daaa.. eu vreau acasa la mine... o vacanta de neuitat!

@Darry:

Ahh.... da...lecturi placute si tie, draga mea!