duminică, noiembrie 14

caruselul


visele, nerabdarea, fericirea, teama... toate roiesc in jurul meu. am ametit. ma opresc si inchid ochii, asteptand sa imi recapat echilibrul. zambesc, amintindu-mi de caruselul muzical pe care mi-l doream acum ceva ani.
...
povestile ma reprezinta acum in proportie de 40%. imi doresc sa fie publicate o parte din ele - desi nu depinde numai de mine. mi-e ciuda ca intalnesc oameni care fac promisiuni desarte, apoi uita sa iti mai raspunda. iar eu, credula, sunt ca un copil - sau mai rau - care isi asteapta cuminte acadeaua sau jucaria.
iubirea este si ea pe undeva prin juru-mi si asteapta sa o iau in serios. da, pentru ca totul depinde de mine. e nevoie sa fiu serioasa, sa tratez totul cu seriozitate. o voi imbratisa azi si sper sa ma placa de aceasta data pe veci.
cartile carora le-am promis ca le voi citi, tresalta voioase in preajma, dorind care mai de care sa fie aleasa prima. am decis. acum lecturez "Zilele si noptile unui student intarziat" de Gib I. Mihaescu.
...
caruselul se aude. e aici. visele se implinesc cand crezi cu tot sufletul in ele, cand nu le doresti pentru tine din ambitie si din mandrie (asta am aflat ieri dintr-o carte de teologie).

8 comentarii:

New Sensations spunea...

"visele se implinesc cand crezi cu tot sufletul in ele, cand nu le doresti pentru tine din ambitie si din mandrie"...doar teorie.
Multe realizari actuale ale societatii de astazi sunt facute din cauza mandriei ... Iar ele sunt atat de numeroase si puternice ca aspiratiile pure raman ale sufletului...si probabil ca indeplinirea lor va fi doar in imaginatie... acolo unde rabdarea, fericirea si temeritatea iti sunt la indemana.
p.s. frumoasa postare.

darry.anna spunea...

Ce frumos e caruselul tau cu emotii si senzatii!

Ganduri bune si imbratisari prietenesti!

DOAR NOI spunea...

@Darry:

Imbratisari si numai bine si tie, draga mea!

DOAR NOI spunea...

@New Sensations:

Ma bucur mult ca ti-a placut... :)

The Mood Reader spunea...

No thanks needed :D. Doar felicitari pentru blog!

DOAR NOI spunea...

@Ioana B.:

Ma bucur mult de tot ca iti place. Zambete si bucurii, imbratisari optimiste si voie buna!

Dee spunea...

Se simte ca esti fericita.

Ganduri bune si pupici.:*

DOAR NOI spunea...

@Dee:

E o stare de bine... amortire... bucurie... incantare... nu stiu ce e...

Pupici voiosi!