sâmbătă, octombrie 2

program


stresul ma darama... se joaca cu sanatatea mea, imi pune piedici. cu teama si un gram de tristete, le infrunt si usor usor, le depasesc. mi-e frica sa nu fiu neinteleasa de cel de langa mine. pana la urma fiecare are drumul lui individual.

acompaniata de muzica, imi fac programul pentru saptamana viitoare. miercuri, 6 octombrie voi participa la o lansare de carte organizata de cei de la revista "ELLE". de cand am fost la o seara de lectura, imi trimit mereu invitatii. voi merge! voi merge pentru a ma pregati pentru lansarea cartii mele. de abia astept clipa!

zilele acestea este un targ de bijuterii contemporane (afisul evenimentului in partea stanga). nu-mi permit sa dau 10 lei pentru a le vedea! si asta ma determina sa accept sa ies la meeting, marti 5 octombrie, de ziua educatiei, pentru a cere sa nu mai fim umiliti. imi priveam colegii... unii dintre ei sunt oameni speciali, educati, cu bun simt, adevarati profesionisti... care stiu sa isi pastreze spiritul de gluma, desi totul ne-a ajuns la os. nu se mai poate!


4 comentarii:

Anonim spunea...

Bafta cu cartea.

DOAR NOI spunea...

@Mela:

Sa fie multumesc! NU renunt la vis! Stiu ca voi reusi... mai curand sau mai tarziu, dar voi fi scriitoare ! :)

Iuliana spunea...

Ce bine ca ai un program atat de frumos incarcat! Ce bine ca esti tanara si poti face atat de multe lucruri minunate!

Sa ai o saptamana superba si plina de surprize placute!

DOAR NOI spunea...

@Iuliana:

Multumesc din suflet!

Situ esti tanara... stiu eu!

Da, incerc sa aduc in viata mea lucruri frumoase, desi mi se spune ca sunt o visatoare. Da, am vise, dar sunt ancorata si in realitate!