marți, octombrie 26

Cruela la teatru

Cruela a fost atacata cu o sacosa de cuvinte grele, si trebuie sa se descarce aici, pe blog. bine, ar putea scrie o scrisoare persoanei respective si sa nu o expedieze, dar e mai rapid asa. ii cedez spatiu.
i s-a spus ca se distreaza pe banii altora. Slava Domnului ca banii nu provin din contul unui Don Juan, caci atunci era si mai marea frustrarea. dar asa, fiind din fondurile familiei... este linistita... daca are gura sloboda, merita sa fie palmuita cu propriile cuvinte. ca bine ii mai face lumea asta prietenoasa! poate s-o invata o data!

azi, cand lua masa de pranz, a fost contactata de o prietena si invitata la teatru. aleluia! ca tot isi citise rugaciunea de dimineata, intre cafea si verificarea mailului.

a vizionat "Investitia" la Nottara, in regia Sebastian Ungureanu. slabuta, dar calul de dar nu se cauta la masele. s-a intalnit cu o colega de la primul ei job din studentie. s-au amuzat teribil. "e cunosc!" "si eu, dar nu stiu de unde!"

si asa, a inceput ea ziua de luni, o zi insorita si frumoasa si norocoasa!

2 comentarii:

Iuliana spunea...

La cat mai multe piese de teatru, filme, spectacole, excursii si alte evenimente speciale! Restul (de unde, cum, de ce, pe ai cui bani...) e numai si numai treaba ta!

Sarutari si imbratisari!

DOAR NOI spunea...

@Iuliana:
Multumesc de incurajare!