vineri, octombrie 1

1 octombrie

dorind sa evoluez... gasind partener de evolutie... am mers la muzeul taranului roman, la cinematograful regizorului Horia Bernea. lume buna, selecta... sala frumoasa. am vizionat "marea neagra" o coproductie romana italiana.

luasem "adevarul de seara", iar dupa ce l-am rasfoit, l-am lasat pe masa la intrare. un domn l-a gasit, si l-a luat. am zambit si spun persoanei care ma insotea: "uite cum fac fapte bune". raspunsul lui: "te simti alt om cand faci ceva bun, oricat de mic ar fi gestul".

pe aripi de octombrie, ascult Strauss, "Vocile Primaverii".

m-am plimbat pe strazi, purtand cizme si cautand cu ardoare pantofi. e cumplit de greu sa stii ca nu ti-i permiti. oare cum este sa fii o femeie intretinuta? as incerca si nu prea, devin pe zi ce trece mai independenta...

azi, cineva m-a trezit din visare. l-am facut pesimist. a venit cu replica: "ttrezeste-te! tu crezi si vezi ca si lumea din jurul tau e buna, frumoasa... si de fapt, toti au devenit niste egoisti, invidiosi, te-ar manca de vie daca ar putea!"

sunt norocoasa ca am puterea de a-mi indeplini vise... sunt protejata.... sunt rasfatata de Cineva, sunt femeia care imparte zambete...

4 comentarii:

darry.anna spunea...

Pastreaza puterea de a visa este o sursa de energie. Fiecare avem nevoie de un ,,ceva,, individual care sa ne ajute sa depasim uratul zilnic si nepasarea.

Te imbratisez cu drag!
Week-end relaxant si placut!

adriana spunea...

Felicitari pentru carnet, zambareato! Deja ai trecut la cizme?!

DOAR NOI spunea...

@Darry:

Week-end superb si tie, draga mea! Da, e important sa fim inspirati sa gasim "ceva".

Puterea se gaseste in noi...

Imbratisari!

@Adriana:

Ah, m-a parat Iuliana. Multumesc!
Am cizme necaptusite si da, le port cu fustele mele scurte... altfel mi-ar ingheta picioarele.

Pupici dulci!

adriana spunea...

nu te-a parat...te-a laudat...pupicei