sâmbătă, septembrie 18

si inc-o nunta




o alta prietena s-a casatorit...
cand a aflat ca nu pot merge la petrecere, s-a suparat - da, recunosc, eu dansez, rad, fac animatie. dar, acum cu 25% mai putin la salriu, cu alte prioritati in viata, nu am putut. mi-a reprosat ca trebuia sa fac un efort, sa nu merg la mare si sa merg la nunta ei. da? pentru mine cne face eforturi?
apoi, i-am spus ca voi ajunge si la cununia civila stabilita la 9 dimineata. mi-a raspuns ca sa stau sa dorm. am iertat... ne stim de atatia ani.
de dimineata, m-a rugat sa merg sa particip la "traditii". ah.. nu prea imi plac... ma amuza si ma enerveaza in acelasi timp, plus ca sunt niste minciuni gogonate. acum patru ani, mi s-a pus voalul in cap, cica urma sa ma marit dupa mireasa.... ha ha ha... cred ca s-au maritat mii de fete, numai io nu. am mers, caci "prietenul la nevoie se cunoaste".
nasa prietenei este medicul meu de familie. mi-a spus si ea ca regreta ca nu merg la local. C'est la vie! cand i-am felicitat in biserica, nasa mi-a soptit: "Doamne ajuta sa vin si la nunta ta!"
zambesc... si spun aici, in gura mea: EU MA MARIT IN SECRET!

3 comentarii:

Iuliana spunea...

Casa de piatra mirilor! Dragoste, intelegere, rabdare, bunatate, prosperitate si multe alte binecuvantari de la Dumnezeu sa aiba!

De abia astept nunta ta! Chiar daca va fi in secret... :) Ne vom bucura dupa.

DOAR NOI spunea...

@Iuliana:

Multumesc! Le doresc sa fie fericiti si sanatosi!

Da, sigur voi avea si o nunta si mai mult ca sigur ne vom bucura.

Imbratisari!

stelica spunea...

Lipseste o poza zambitoare. Biserica este noua cred ca pe N Grigorescu dupa policlinica Titan. M-am castorit la 29 de ani. Cu toate ca eram cel mai mare di prieteni, am fost aproape ultimul. O vorba de babe spune: cazi in genunchi, in anul ala te insori. Au mai trecut 5 ani.