sâmbătă, septembrie 11

ea este "prietena mea"



am cunoscut nepotica unei prietene. are doi ani si 8 luni si este un geniu. vorbeste nu doar foarte corect, ci foarte elevat pentru varsta ei. numele ei este Briana. sunt convinsa ca veti auzi despre ea peste cativa ani, cand va lua premii de excelenta pe la diferte concursuri. este mandra ca mama ei este medic si vindeca oameni. este fascinata de carti - nu am vazut pana acum un copil de varsta ei care sa inlature jucariile. m-a declarat "prietena ei" - si am fost deosebit de entuziasmata. a fost fericita ca am baut acelasi fel de suc.
asa copii sa tot ai!
sa fie sanatoasa si sa aiba soarta buna ii doresc din suflet!
felicitari parintilor care se ocupa de ea... ei la randul lor niste oameni destepti si veseli si puternici si cu muuuuuuuuuuuuuult bun simt! sa va traiasca, dragilor!

5 comentarii:

Iuliana spunea...

Daca ea este prietena ta, nu pot spune decat :"Spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa iti spun cine esti!" Ea fiind un geniu... si tu esti un geniu, nu?

Acum, putem spune ca tu fiind prietena mea si fiind un geniu... sunt si eu un geniu, nu?

:)))

Lasand gluma la o parte, ii doresc micutei Briana sa creasca mare, sa aiba o viata frumoasa si placuta lui Dumnezeu, sa isi bucure parintii si pe toti cei ce o iubesc.

DOAR NOI spunea...

Iuliana , draga mea,
Am ras cu lacrimi la acst comentariu. :)) Esti fenomenala.
Nu stiu cat de geniu sunt, dar stiu sigur ca sefa mea mi-a zis sa fac copii, caci ea iis dreste sa mai educe si copii destepti. :))
Cred ca o samanta de inteligenta am ingerat si eu.
Da...asa e... cin' se seamana se aduna. Iar eu sunt chiar pretentioasa la oamenii din jurul meu. Cel putin de o vreme incoace!

Imbratisari ci bine!

Iuliana spunea...

Draguta mea, pentru asa complimente subtile, ti-am facut si eu o dedicatie pe blog la mine. Sper sa iti placa. Stii engleza? Sunt potrivite si versurile...

Pup mult.

adriana spunea...

mai fetelor...ce e cu atata complimentareala?!...


simpatica micuta si prietenoasa dupa cum ne spui (dar se vede si cu ochiul liber)

cel mai placut este sa stai in preajma copiilor


geniilor dragute, ce mai faceti?

DOAR NOI spunea...

Nu stiu ce ne-a apucat. :)) Iuliana a sesizat tenta de "asemanare". :))

Eu una sunt bine, ma gandesc ce toaleta sa aleg pentru maine, voi fi diriginta. N-am mai fost de prin 2002. Am emotii!

Imbratisari si zambete!