vineri, septembrie 10

dnul ministru al educatiei

tocmai am vazut la stiri cum dnul ministru Funeriu, a dat 3 milioane de euro pe papusi defecte care sunt destinate gradinitelor.
sa inteleg ca sunt bani, dar ne place sa ne dam mari "aiurea in tramvai" - am auzit-o spusa de un pusti de trei ani, astazi.
am dreptul sa fiu furioasa, sa ma simt nedreptatita si umilita?
cred ca da!

5 comentarii:

Diana Alzner spunea...

Eu era să leşin când am auzit azi la televizor că pentru urmărirea lui S.O.Vîntu s-au cheltuit 30 de milioane de euro!
Nu-mi vine să cred. Câte lucruri nu s-ar fi putut face cu banii ăştia!

Iuliana spunea...

DAAAAAAAAAAAAAAAA !

Ai dreptul sa fii furioasa, avem dreptul sa ne simtim prostiti, dar la ce ne ajuta ????

DOAR NOI spunea...

Diana:

Multumesc ca imi esti alaturi, ca mai vad si minti luminate si oameni care nu se lasa usor manipulati, care au personalitate!

Sper ca oamenii astia sa plateasca cu varf si indesat pentru ce fac!

Iuliana:

Macar sa aratam ca ne merge capul, facem sinapse si gandim!

Sincer MI-E MILA DE OAMENII ASTIA CARE SE FAC DE RAS ASA IN VAZUL LUMII! MAI BINE SI-AR DA DEMISIA SI S-AR ASCUNDE UNDEVA, CU TOT CU HAINELE DE LA ARMANI SI "EXPERIENTA" LOR CARE II FACE SA FIE HUIDUITI DE NISTE STUDENTI, CARE AU INVATAT SA VORBEASCA ROMANESTE MAI BINE DECAT EI!

Weekend pacut. sunt zilele Bucurestiului.... asa ca sa iesi si sa te bucuri de evenimentele din oras!

Pupici voiosi!
Poate ajung presedinta Romania candva... si redresez tara asta atat de iubita si apreciata candva! ha ha ha... ha ha ha... ce gluma buna... dar cred ca am sa ma gandesc tot mai serios la asta. ma intorc la facultate. ma bag in politica. voi demasca mafiotii! :)) :))

Iuliana spunea...

Multumesc pentru informatia despre zilele Bucurestiului. Nu stiam, pentru ca nu am deschis televizorul de cand am venit, nu citesc presa. Prefer sa fiu o inculta, o ignoranta in ceea ce priveste stirile acestea "minunate", care au darul sa te scoata din minti. Este drept ca pot pierde si stiri importante si utile, dar proportia e mult mai mica. Si iata ca am prieteni buni care mi le aduc la cunostinta.

In ceea ce priveste gluma cu intrarea in politica, lasa sa ramana doar o gluma. Daca intri in troaca, te mananca porcii. Si slava Domnului ca avemdestui porci!

DOAR NOI spunea...

Iuliana: Informatia cu zilele Bucurestiului este luata de pe afisele din oras. Sunt plimbareata din fire si am vazut.

Ganduri senine!