marți, iunie 22

cantar... kg... vise

ma cantaresc: 48,7 kg. manan o zi intreaga, seara ma cantaresc: 48,7 kg. ahh... afurisit cantar!
noaptea, am vise ciudate, care ma consuna... sunt temeri, frici, ce imi consuma energie. dimineata, ma cantaresc: 47.2 kg. fir-ar sa fie! nu se poate!
am vise cu singuratate, cu teama de oamenii noi ce-mi apar in viata. inchid - in vis- usa cu cheia si stau in varful patului cu frica. e totul atat de ciudat!
se pare ca plec in vacanta in aceasta vara, dar nu am incredere in oamenii intalniti! eu care aveam incredere in oricine... poate m-am maturizat sau e necesar sa fac asta.

6 comentarii:

CORA spunea...

Dimineata cu totii cantarim mai putin. Eu ma gandeam ca se intampla asta tocmai ca peste noapte ne debarasam de griji si de toate cele acumulate peste zi!

DOAR NOI spunea...

Da.. posibil... dar totusi cu 1 kg mai putin?!
In fine... noroc ca sunt sanatoasa... sau asa vreau eu sa cred!
Pupici voiosi si spornici!

. spunea...

crede-ma ca citind cate kg ai,deja "plang" cu spume...loool....ce sa faci...nimic nu ne multumeste(si rad cu hohote acum)...tu te plangi ca nu le ai....eu bocesc ca le am....auzi...nu vrei tu sa fii draguta sa preiei vreo 15 kile la noapte de la mine? dau si spaga.....le dau cu zestre...numai ia-leeeeeee!!!

Tasha spunea...

draga mea sa-ti spun un secret,eram cadru didactic in tinerete si colegii imi spuneau,ca nu ma vad intre elevi,ca aveam doar 55 de kg,nu te ingrijora,kg.vin cu timpul,o sa te mariti si te schimbi,eu ti-as da cu draga inima cateva...as vrea acum sa scap de kg.care ma ingreuneaza,dar e cam greu...am fost fericita ca am dat jos 2 kg. intr-o luna la italieni.

DOAR NOI spunea...

Ha ha ha
Dragele mele... nu ma plang. Eu ma plac asa cum sunt. As vrea doar inca vreo 2 kg... nu de alta... dar m-am mentinut la 50 de kg ani buni... si acum, cad hainele de pe mine si nu-mi permit sa-mi schimb chiar toata garderoba!

Sunt invidiata de colegele mele... mi-e bine asa... am vrut doar sa exprim fapptul ca sunt o norocoasa, ca, desi mananc, cantarul ma iubeste!

Curaj!

Sunteti frumoase oricum... stiu ca barbatilor nu le plac femeile slabe... de asta nu mi-am gasit jumatatea pana acum. Ha ha ha!

darry.anna spunea...

Pana la 35ani n-am reusit sa trec de 50 kilograme. Orice as fi facut ,cel putin vara aveam si 49kg,nu puteam sa pun nimic pe mine.Asta atragea invidia celor care erau intr-un vesnic regim.
Intre timp am reusit sa ma ingras cu 10 kg. Atunci eram nefericita ca eram slaba. Acum ma amuz.
Doar ganduri bune!