luni, aprilie 19

Rasfat


Ieri, a fost o zi de duminica dedicata rasfatului. Cum lucrurile frumoase se intampla cand nu le astepti, asa am patit si eu...
Am plecat dimineata de acasa... spre nicaieri. Am ajuns la o biserica frumoasa - Casin - pe care imi doream de mult sa o vad, dar e prea departe de zonele Bucurestiului practicate de mine. Am stat 10-15 minute, mi-am adunat gandurile, si am pornit spre Herastrau. Am dat o tura de parc - este imens- am privit cu drag la copiii ce se bucura de natura, la parintii care isi insotesc copiii in plimbari cu bicicleta. Cinste lor!
Dupa amiaza, m-am intalnit cu o prietena... si printre povesti, vesele si triste - na,viata de oameni - mi-a facut fotografii.... multe, multe. Oamenii ne priveau insistent, caci mi-a facut fotografii nu gluma. M-am lasat "pacalita" - de dragul e, caci e pasionata de fotografie. Nu-mi place sa fiu pozata....
Multumesc Livia din suflet pentru ca ma accepti - asa "mica" cum sunt - in viata ta! (si cum spunea Goya? "Alintul este o forma de desfrau"? ha ha ha).
...
si am simtit miros de iarba; si am privit cerul; si am vazut chipuri de oameni; si am inteles cat de colorata si minunata poate fi viata.

6 comentarii:

Dulapul cu vise spunea...

Esti foarte foarte frumoasa, si ai un zambet minunat >:D<

DOAR NOI spunea...

Multumesc draga mea! Pentru ca sunt o fata educata - mai mult decat frumoasa -, nu te contrazic, caci nu-i frumos,nu?!
Imbratisari si voie buna!

mihaidcuza spunea...

Ultima poza e de coperta!
Am vrut sa spun doar atat, insa nu ma pot abtine de la o gluma: nu-i mai acuza pe bietii pustani ca te intreaba despre lenjerie, nu sunt ei de vina:)

DOAR NOI spunea...

Mihai: Multumesc frumos!
Cat despre lenjerie....immmm.... as spune dar nu vreau sa fac reclama! :))
Zile cu bine!

man.... spunea...

Poate cineva sa te iubeasca mai putin de o viata?
http://www.youtube.com/watch?v=yafhSnXZFjc

DOAR NOI spunea...

Man: ha ha ha. asta da gluma buna, pentru care iti multumesc din sufletul meu mare si copilaresc!