vineri, aprilie 30

Oare merit?
acest premiu este daruit de Elena, femeie minunata ce mi-a creat imaginile celor doua bloguri, si mi-a trimis "Fire de iarba" poeziile ei divine.
Multumesc enorm de mult!
am fost premiata. oare merit? blogul meu pierde teren, scad mult in pozitia clasamentului... dar, ma incapatanez sa scriu. nu stiu cat, caci, pe langa lectura (am de recuperat nu gluma si ma tin de asta), mi-am reluat un hobby pe care il abandonasem acum multi, multi ani: lucrul manual.
ieri am fost si mi-am schimbat putin look-ul, nu foarte mult, caci si asa sufletul meu e in continua transformare - macar in oglinda, fizic, sa ma recunosc - apoi am mers si am cumparata ata de cusut. m-am apucat sa fac semne de carte. Mi-a luat ceva timp, caci, uitasem sa mai cos pe etamina. am avut ceva emotii... de parca as fi dat examen.

daca reusesc sa fac fotografii, va arat.
trofeul este de la Diana Alzner, o adevarata "biblioteca"... am multe lucruri notate de pe blogul ei.
Il daruiesc la randul meu, unui alt prieten drag, scriitor talentat (pierd teren in fata lui... nici nu ii spun ca voi renunta la blog de teama ca ma voi face de ras in fata scrierilor sale): Tudor Enea.

5 comentarii:

Tudor Enea spunea...

cum sa nu meriti... de cand te cunosc ai si tu partea ta de vina pentru scrierile mele... te rog frumos... nu te subestima. multumesc mult pentur premiu. e o onoare pt mine sa il primesc din partea ta.

catalina stanescu spunea...

claudia, nu stiu daca meriti sau nu, ca eu nu ofer pe merite!!

esti o persoana deosebita, apreciez mult naturaletea ta, sinceritatea si aceasta deschidere spre oameni, spre viata, spre lume!

zi frumoasa inca o data!

DOAR NOI spunea...

Tudor: Multumesc. Am rosit... da, paote te-am incurajat, atat. In rest e TALENTUL TAU! succes si spor la scris. Premiul sa te stimuleze, stiu ca poti!


Elena: Multumesc pentru "descriere". E asa interesant sa ma "vad" prin prisma altor oameni! Blogul mi-a adus in viata oameni deosebiti, pe care altfel, nu i-as fi intalnit. Ganduri frumoase si vise implinite!

Diana Alzner spunea...

Meriţi primii, deşi acesta, atât de întunecat, nu se potriveşte cu seninătatea din sufletul tău...

DOAR NOI spunea...

Diana: Multumesc enorm de mult... in primul rand ca ma citesti... in al doilea rand ca ma inveti despre viata... in al treilea ca am descoperit atatea carti frumoase prin intermediul tau.
Sa iti fie viata senina si sufletul voios!