vineri, februarie 26

Viata sa fie...
Viata mea este foarte agitata in ultima perioada. Ma simt ca si cum m-as fi dat intr-o masinarie din parcurile de distractii, am coborat si sunt ametita. Simt nevoia sa ma asez, sa respir si sa imi pun ordine in ganduri. Parca as avea de un pieptan sa le deslusesc.
Viata mea este ca o solutie de facut baloane, care a fost agitata si are mii de bule colorate si vesele.
Viata mea este frumoasa acum, pentru ca vreau sa vad doar lucrurile minunate, vreau sa fac lucruri placute si stiu ca totul depinde de mine.
E greu – pentru ca m-am obisnuit prost – sa nu mai astept atentie de la X sau de la Y, dar exact cand nu mai sper, primesc inzecit de la oameni nou aparuti in viata mea.
Viata este surprinzatoare! Cine stie ce surprize si impliniri imi mai dospeste acum!
Viata mea este ca un balon de calatorie, viu colorat si nerabdator sa ma duca acolo unde trebuie sa ajunga, la intalnirea cu oamenii care au nevoie de mine sau am nevoie de ei!

2 comentarii:

hera mariana spunea...

Mereu o să avem nevoie unii de alţii, chiar dacă...alţii sunt alţii şi iar alţii!:)
E plăcut să cunoşti oameni noi, chiar dacă ei sunt "vechi" în lumea asta...au alte idei sau păreri, dar adevărul şi frumosul se cerne încetişor.:)

DOAR NOI spunea...

Da... avem nevoie de socializare. Uneori zambesc, alteori ma sperii de ce mi se intampla...
Sa iti spun ca am urmarit o buna perioada blogul cuiva - nu stiam nume, nu am vazut poze ale proprietarului - ca sa observ saptamana trecuta, ca profesorul de la cursul de scriere detine acel blog.
Din punct de vedere social, sunt o fata norocoasa. Am intalnit oameni buni, frumosi -fizic si spiritual - talentati, veseli... care mi-au dat aripi sa zbor si sa ajung - sau macar sa imi doresc - departe.
Cele bune Mariana!