duminică, decembrie 20

O rasfatata

In vecinatate, locuieste o fata frumusica, harnica, sufletista si zambareata foc. Daca ii vorbesti frumos, nu exista sa nu te ajute. Este o buna ascultatoare si extrem de darnica. Numele sau... Dariana.
Anul acesta a fost unul greu pentru ea. A intalnit multi oameni rai, care au dezechilibrat-o. Rautati, cuvinte dure, invidii, toate adunate au contribuit la o schimbare pentru ea.
Avea nevoie de un scut de aparare. A inceput sa se izoleze, sa aibe grija de ea si de sufletul ei. Cand cineva incearca sa fie rau, devine aricioaica si ataca prin cuvinte. Incearca sa nu jigneasca, dar nu accepta orice.
Nu prea mai are incredere in oameni. Nu vrea sa mai sufere. In definitiv n-a omorat pe nimeni. Tot ce a obtinut, a obtinut prin munca si inteligenta.
Este o fata rasfatata. Mama si sora o iubesc la nebunie. Uneori, chiar nu mai vrea nimic... ar vrea sa plece cu bursa cateva luni in strainatate, sa se desprinda de ele. Insa, le iubeste si ea. Stie ca le este greu sa o stie departe. Isi aminteste de delegatiile de cate o saptamana, cand o sunau continuu.
Este rasfatata si de oameni cu suflet bun, asemenea ei, care o vor in preajma lor in momente speciale.
Este rasfatata de soarta... Intalneste omul potrivit, la momentul potrivit.
Dariana... este minunata! Va doresc sa o intalniti intr-o zi... sau sa intalniti pe cineva asemenea ei.

Niciun comentariu: