joi, decembrie 24

Eu, cu mine, azi...

Astept acest Craciun... de obicei, ma agita si ma intristeaza Sarbatorile mari de peste an: Paste si Craciun. De multi ani (ca numar - dar au trecut atat de repede, parca au fost ieri) nu mai am o familie asa cum are toata lumea. Dar, o am pe mama - care imi e si tata si prietena de atatia ani (cam dura si exigenta cu mine, dar o iubesc enorm) - si pe sora mea angelica, minunata, care ma iubeste si ma adora... care vede realizarile mele, pe care eu le consider firesti si ma lauda si se mandreste cu mine. Sora mea, Cosmina, este ingerul din umbra, care ma tine pe linia de plutire mereu. Cand imi spune: "Sor, stii? esti minunata! si sor, stii? te iubesc si te ador!" simt ca sunt SPECIALA.
Simt ca este o perioada a schimbarii pentru mine... asa ca, am schimbat chipul blogului, si am decis sa il schimb si pe al meu... asa ca, azi am fost la coafor. Aceasi Claudie, cu alta palarie. Ha ha ha. Am mai scris ca semana cu actrita Hilary Swank. O buna prietena, farmacista, imi spune - am fost sa-mi fac provizii pentru bila mea fitoasa - : "Azi m-am gandit la tine. Sa vezi de ce. Si scoate de sub tejghea revista Marie Claire, ce o avea pe coperta pe Hilary Swank." Am inceput sa radem ca doua nebune.
Imi doresc sa fiu mai rezervata... sa nu mai strig in gura mea ce fac eu cu viata mea... Nu. Oamenii sunt rai si invidiosi. Merg pe muteste. "Mutul f___e pamantul." E mai bine asa...
Voi fi acolo unde imi doresc sa fiu, cu cine vreau sa fiu, voi scrie carti (am deja doua- una stiintifica, alta de povesti) si povesti, voi citi, voi calatori mult, va fi un an al schimbarii pe plan profesional, sunt sigura de asta... dar nu stiu exact directia spre care ma voi indrepta. Voi deveni o femeie puternica - nu ca acum nu as fi - si stapana pe ce stie sa faca. Voi deveni o femeie foarte placuta si apreciata. Voi boteza baietelul pe care doresc de mult sa-l botez. Voi fi o femeie IMPLINITA!

7 comentarii:

CORA spunea...

Craciun fericit iti doresc, Femeie Frumoasa şi Implinita!

sara.alessia spunea...

CRACIUN DE POVESTE! si toate dorintele sa devina realitate! pentru ca meriti, pentru ca iti doresti, pentru ca aspiri, pentru ca esti speciala!!!

DOAR NOI spunea...

Multumesc Cora! Ingerii sa te vegheze si pe tine, alaturi de cei dragi tie. Stiu ca ai o familia frumoasa!

Multumesc Sarra.Alessia! Imi doresc ca dorintele tuturor sa devina realitate. Ma rog pentru cei care consider ca merita sa fie vazuti de ingeri, ascultati de D-zeu. Fie ca si tie, dorintele sa devina realitate. Crede-ma: SE POATE! Exact cand nu mai astepti nimic, de nicaieri. Dorintele vin si te bat pe umar: "hei... uita-ma. Sunt aiaic, langa tine. Ma mai vrei?" Si nu esti atat de fraier sa spui: Pleaca. Iei dorinta si o imbratisezi.
CRACIUN FERICIT SI VESEL, fata frumoasa si desteapta!

Radka spunea...

Merry Christmas full of gifts, and especially the health wish Radka, David, Matýsek.

The Procrastinator spunea...

La cat de mult s-au pervertit sarbatorile si unii oamenii, cred ca sunt destul de multi dezamagiti de tot ce se intampla. Craciun binecuvantat si tie, departe de tot ce-i neplacut!

DOAR NOI spunea...

Sa avem puterea sa trecem peste dezamagiri, sa traim senzatia Sarbatorilor din plin!

adriana spunea...

SARBATORI FERICITE, CU HRISTOS PREZENT IN INIMILE NOASTRE!