marți, decembrie 15

"Buna ca viata"

Fotografia este preluata de pe blogul realizatorului Dragos Bucurenci
Seara de luni... obosita de drumuri, pornesc televizorul.
Emisiune pe TVR1, luni, ora 23.30. Invitata este Andreea Marin Banica. Tema emisiunii viata mintala sanatoasa. Nu exista om fara probleme de depresie, anxietate, stres. Romanii nu apeleaza la psihoterapeuti. Dar asta nu e o rusine. Ba chiar deloc. Iti face bine sa vorbesti cu un om care sa stie sa te asculte, sa te sfatuiasca, sa iti spuna ca esti ok, ca totul se rezolva.

La un hop in gol, trebuie sa ne dam de o parte, sa ne intrebam de ce am ajuns aici, ce si cum se poate remedia. Este important sa realizam ca fiecare om din viata noastra are rolul sau bine sabilit. Trebuie sa il recunoastem si sa il apreciem.

Se vorbea despre orele alocate somnului. Sunt atat de importante alaturi de alimentatie, sport, oamenii din viata ta.

E foarte important sa iti acorzi atentia cuvenita. Tot daruind, rezervele energetice scad... si vei ajunge intr-o buna zi sa nu mai valorezi in fata celorlalti nici cat o ceapa degerata.

Sa aveti o viata buna!

2 comentarii:

New Sensations spunea...

Da... conteaza foarte mult sa ai pe cineva care sa te asculte...sa te sfatuiasca si ca totul se rezolv... ajuta mult psihicul uman... de multe ori eu m-am ascultat singura si mi-am zis ca o sa fie bine....pentru ca nu se gaseste mereu persoane care sa te inteleaga, sau poate chia rnu vrei sa stie si alii prin ce treci tu... Mintea e foarte complexa si complicata...

Pupici >:D<!

DOAR NOI spunea...

@ New Sensations:

Uneori simti nevoie sa te descarci in fata cuiva. Asa o pti face in scris... dar ai nevoie si de o imbratisare, un sfat, un zambet la unmoment dat.


Pupici si multumesc ca existi in viata mea.