sâmbătă, noiembrie 14

Vineri cu soare

Vineri de 13, cu soare si frumos.
Dupa ore si scris condica, cu o durere de gat ce ma chinuia teribil, pornesc spre centru. Ajunsa in dreptul bisericii Coltea, ma hotarasc sa intru. E asa liniste si rece inauntru, dar placut. Apoi merg mai departe... ajung la Carturesti si vad ca e asa frumos facuta. O colega ma rugase sa ii cumpar carti de la Adevarul. Gasesc Librariile Adevarul si vad coada imensa... ca pe vremea lui Ceausescu. Ma bucura faptul ca lumea sta la coada la carti. Se vinde foarte bine Tom si Jerry. Nu raman.
Trebuia sa ajung la Academia Romana, in amfiteatrul Ion HEliade Radulescu. Intr-un final ajung. Se desfasoara Congresul Anual de Zoologie "Grigore Antipa". Particip cu un poster pe care il imprimase prietena Oana, care se ocupa de partea mea intelectuala pe partea de stiinta. Ii voi dedica finalizarea doctoratului, cand se va intampla asta.
Am intalnit colegi de la master, profesori, am cunoscut oameni pasionati de animale, mici si mari, adica nevertebrate si vertebrate.
Imi place sa colectionez pixuri de la conferinte si ecusoane cu numele meu. Ma simt importanta, ma simt un om "mare". Stiu ca nu sunt... si nu sper sa devin. Ma bucur sa admir oameni mari. Si asta conteaza... si vreau sa imi ocupe tot timpul.
Cand voi intra in posesia fotografiilor, voi posta.
Acasa, seara, citesc "Jane Eyre" de Charlotte Bronte.
Ganduri frumoase!

Niciun comentariu: